کد خبر: 3811640
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳
صفاریه خبر داد:

آغاز واکسیناسیون حجاج در 170 مرکز واکسیناسیون هلال احمر

گروه سلامت ــ معاون بهداشت و توانبخشی جمعیت هلال احمر از آغاز واکسیناسیون حجاج ایرانی در 170 مرکز خبر داد.

فوری///آغاز واکسیناسیون حجاج در 170 مرکز واکسیناسیون هلال احمربه گزارش ایکنا، حسن صفاریه معاون بهداشت و توانبخشی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی از آغاز واکسیناسیون حجاج در مراکز هلال احمر کشور خبر داد و گفت: واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع در ۱۷۰ مرکز واکسیناسیون هلال احمر و اماکن برگزاری دوره‌های آموزشی انجام می‌شود.
صفاریه افزود: بر اساس تقسیم وظایف صورت گرفته، معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر اقدامات مربوط به واکسیناسیون حجاج ایرانی را انجام و عوامل این سازمان مسئولیت آن را بر عهده گرفته اند.

وی گفت: فرآیند واکسیناسیون حجاج ایرانی آغاز شده است و معمولاً واکسیناسیون حجاج یک تا دو ماه قبل از سفر حج انجام می‌شود و هنوز واکسیناسیون شمار زیادی از حجاج انجام نشده است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر افزود: ۱۷۰ مرکز واکسیناسیون کشوری آماده ارائه خدمات به زائران خانه خدا در حج تمتع امسال هستند، واکسیناسیون این زائران علاوه بر این مراکز توسط کارشناسان اعزامی به اماکن برگزاری دوره‌های آموزشی به حجاج مانند مساجد نیز انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha