کد خبر: 3812741
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶

توزیع صدهزار واکسن برای حجاج ایرانی

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: صدهزار واکسن برای حجاج ایرانی در ۱۷۰ مرکز واکسیناسیون توزیع شده است.

توزیع صدهزار واکسن برای حجاج ایرانی

توزیع صدهزار واکسن برای حجاج ایرانی

به گزارش ایکنا، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: حسن صفاریه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر  در مورد آغاز واکسیناسیون حجاج ایرانی اظهار کرد: یکصد هزار واکسن  برای حجاج ایرانی در ۱۷۰ مرکز واکسیناسیون توزیع شده است و زائران حج ۹۸ برای عمل واکسیناسیون خود می‌توانند به این مراکز یا مساجدی که کارشناسان در آن حضور دارند و دوره های آموزشی حجاج  برگزار می شود مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بهتر است عمل واکسیناسیون دو ماه قبل از سفر حج انجام شود، گفت: هنوز واکسیناسیون شمار زیادی از حجاج انجام نشده است و پیش بینی ما این است که بیشتر زائران با پایان ماه مبارک رمضان به این مراکز مراجعه خواهند کرد.

انتهای پیام

captcha