کد خبر: 3816678
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹

تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت؛ عامل اقتدار در برابر دشمنان اسلام

تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت؛ عامل اقتدار در برابر دشمنان اسلام گروه اجتماعی - فرماندار آستارا تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت را بزرگترین عامل اقتدار در برابر دشمنان اسلام دانست و اضافه کرد: ما جسم و جانمان را فدای عقیده و آرمان اسلامی می‌کنیم.

به گزارش ایکنا از گیلان، حسن رستم‌زاد،‌ فرماندار شهرستان آستارا شامگاه گذشته، 11 خردادماه در یادواره شهید «هوشنگ وطن‌پرست»، شهید اهل سنت روستای عنبران آستارا، اظهار کرد:‌ این شهید بزرگوار به عنوان یکی از 21 شهید اهل تسنن شهرستان و یکی از 11 هزار شهید اهل تسنن کشور الگو اقتدار انقلاب و نظام و از افتخارات ماست.

وی خانواده‌های شهدا را طلایه‌داران صبر، مقاومت و ازخودگذشتگی دانست و افزود: همواره این نکته را به خاطر داشته باشیم که شکوه اقتدار ملی این روزهایمان را مدیون خون شهدا هستیم و می‌بایست چنین رویکردی در برنامه‌هایمان قابل لمس باشد.

فرماندار آستارا تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت را بزرگترین عامل اقتدار در برابر دشمنان اسلام دانست و اضافه کرد: ما جسم و جانمان را فدای عقیده و آرمان اسلامی می‌کنیم و مقیاس مادی و دنیوی نداریم و به قرب الهی می‌اندیشیم و در این راه با خونمان از عزت و شرف و کیان و خاک و ناموس پاسداری می‌کنیم؛ بنابراین براساس آموزه‌های دینی و قرآنی شکست برایمان معنایی ندارد و شهیدان وطن نمونه‌های این شعار هستند.

رستم‌زاد با اشاره به آیه «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا»، ادامه داد: شهیدان را نه مرده، بلکه زنده‌هایی می‌دانیم که نزد پروردگار خویش روزی می‌خورند و این عین اعتقاد ماست. بی‌تردید شهیدان به عنوان حبل‌المتین جامعه امروز کنارمان هستند و لذا جامعه وظیفه دارد از این سرمایه‌های تمام‌نشدنی نهایت بهره‌برداری معنوی را به عمل آورد.

وی با مسائل سیاسی و اقتصادی این روزهای کشور اشاره کرد و گفت:‌ منکر فشارهای اقتصادی که از ناحیه استکبار جهانی و در راس آن آمریکای جنایتکار برای مردم و کشور ما ایجاد شده نیستیم، اما استقلال و آزادی و عزت و اقتدار هزینه دارد و امیدواریم با استقامت این مردم انقلابی و تلاش‌های دولتمردان به زودی از این پیچ تارخی عبور کنیم و نصرت الهی شامل حال ما شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه در مسئله برجام به دنیا نشان دادیم هم مرد میدان مبارزه هستیم و هم مرد منطق و گفت‌وگو، یادآور شد:‌ اسلام دین منطق و گفت‌وگو است و ما در مذاکرات ماهیت اصلی جهان سلطه را برای دنیا برملا کردیم و فرهنگ ایرانی - اسلامی خودمان را به رخ جهانیان کشیدیم.

فرماندار آستارا فرزندان این مرز و بوم را گوش به فرمان مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: در چنین فضای منطقه‌ای‌ و بین‌المللی وحدت شیعه و سنی بسیار مورد تاکید است و با وحدت پیروز میدان خواهیم بود.

وی شهدا را ذخایر تمام‌نشدنی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و یادآور شد:‌ با وجود چنین گنجینه‌هایی برای ادامه راه انقلاب و نظام نگرانی نداریم و تهدیدات پوشالی آمریکا به سرانجام نخواهد رسید و خواب‌های آشفته در حق ملت ایران تعبیری ندارد.

انتهای پیام

captcha