کد خبر: 3817650
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد:

دعوت از نخبگان حوزه و آموزش برای کمک به تعلیم و تربیت

کانون خبرنگاران نبأ ــ مهدی گلشنی گفت: ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش باید با دعوت از نخبگان حوزوی و آموزش و پرورشی بر روی مسائل و موضوعات از خرد جمعی استفاده کنند و بعد از نقد و رسیدن به یک نقطه مشترک و کاربردی نسبت به ابلاغ آن به مجموعه‌های ذی‌ربط با نظارت جدی و الزام آن، تحولات واقعی را رقم بزنند.

دعوت از نخبگان حوزه و آموزش برای کمک به تعلیم و تربیتمهدی گلشنی، عضو هئیت علمی و استاد بازنشسته دانشگاه صعنتی شریف در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ اظهار کرد: اینکه ستادی به‌منظور همکاری حوزه و آموزش و پرورش تشکیل شده است، اقدامی مبارک بوده و بدون تردید آثار برکات ارزشمندی به همراه خواهد داشت، اما اگر تشکیل هر ستاد، نشست و همایش به یک سری سند و ابلاغیه منتهی شود، این نتیجه مطلوب و مناسبی نیست؛ چراکه این اسناد و ابلاغیه‌ها باید با الزام و نظارت جدی همراه باشد.
وی افزود: این ستاد باید با دعوت از نخبگان حوزوی و آموزش و پرورشی بر روی مسائل و موضوعات از خرد جمعی استفاده کنند و بعد از چکش‌کاری، نقد و رسیدن به یک نقطه مشترک و کاربردی نسبت به ابلاغ آن به مجموعه‌های ذی‌ربط با نظارت جدی و الزام آن تحولات واقعی را رقم بزنند.
گلشنی ادامه داد: اگر با برگزاری همایش، نشست و سمینار به‌دنبال تحقق اسناد بالادستی هستیم، بدانید این مهم تحقق پیدا نخواهد کرد؛ چراکه تجربه نشان می‌دهد هر فعالیت و امری که با الزام همراه باشد به نتیجه خواهد رسید؛ البته اگر دنبال تحول واقعی هستیم.
عضو هئیت علمی و استاد دانشگاه صعنتی شریف بیان کرد: برگزاری نشست‌ها و سمینارها اگر با هدف نقد سازنده و رسیدن به نتایج مطلوب و قابل اجرا باشد؛ بسیار ارزشمند است، اما اگر در حد برگزاری باشد بدون هیچ خروجی مناسب، خاصیتی ندارد.
گلشنی با اشاره به نقش رسانه‌ها در جریان‌سازی‌ها، گفت: رسانه‌ها اگر به نقش حرفه‌ای و تمدن‌ساز خود اهتمام جدی داشته باشند، می‌توانند نقش بسیار سازنده‌ای در تحقق ابلاغ‌ها و اسناد بالادستی ایفا کنند.
اکبر پوست‌چیان
انتهای پیام
captcha