کد خبر: 3824225
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳

جنایت شاهزاده سعودی در پرس‌ تی وی

گروه هنر ــ گزارش سازمان ملل از دست داشتن مسئولان بلندپایه عربستان از جمله محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در ماجرای قتل جمال خاشقچی در برنامه این هفته «از قلم افتاده» (Under reported) مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

به گزارش ایکنا، این برنامه به تهیه‌کنندگی حامد عزتی‌زاده، ضمن اشاره به درخواست گزارشگر ویژه سازمان ملل مبنی بر انجام تحقیقات بیشتر از بن سلمان درباره قتل جمال خاشقچی به بررسی فایل صوتی کشف شده در سفارت عربستان در ترکیه که مربوط به دقایقی قبل از کشته شدن جمال خاشقچی است می‌پردازد.

در این برنامه همچنین نقش ماهر عبدالعزیز مطرب، افسر سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان و از شخصیت‌های نزیک به بن سلمان در ترور خاشقچی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و پیرامون واکنش جامعه بین‌المللی نسبت به گزارش سازمان ملل و دست داشتن مقامات عربستان در قتل خاشقچی گفت‌‌وگو و تبادل نظر صورت می‌گیرد.

«از قلم افتاده» ، پنجشنبه 13 تیر ماه ساعت 17:20 به وقت تهران به مدت 10 دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه جمعه ساعت 04:00 و شنبه ساعت 01:20 و 09:20 ، یکشنبه ساعت 21:20 ، دوشنبه ساعت 15:20 و سه شنبه ساعت 18:20 به وقت تهران پخش می‌شود.
انتهای پیام
captcha