کد خبر: 3824818
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷

نقد سازنده؛ نیاز امروز جامعه/ دستگاه‌ها ظرفیت نقدپذیری خود را ارتقا دهند

گروه فرهنگی ــ مدیرکل روابط عمومی استانداری لرستان با تأکید بر این‌که رسانه‌هراسی را باید از روابط عمومی‌ها بزداییم به مکمل یکدیگر بودن رسانه و روابط عمومی اشاره کرد و افزود: نقد سازنده نیاز امروز جامعه است و دستگاه‌ها باید ظرفیت نقدپذیری خود را ارتقا‌ داده و نسبت به شفاف‌سازی و ارائه گزارش عملکرد خود اقدام کنند‌.

ابه گزارش ایکنا از لرستان، محمد آریان‌پور، مدیرکل روابط عمومی استانداری لرستان امروز، پانزدهم تیر در نشست کمیته اطلاع‌رسانی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان لرستان با تأکید بر لزوم انعکاس صحیح و واقعی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمینه رسیدگی به امور سیل‌زدگان، اظهار کرد: مجموعه استان اقدامات و خدمات مناسبی را به سیل‌زدگان حین بحران و پسابحران به‌ویژه در زمینه‌های کمک‌های بلاعوض، تسهیلات ساخت و تعمیر، تامین زمین و... ارائه کرده که نیاز به اطلاع‌رسانی دارد‌.
وی افزود: فرآیند رسیدگی به امورات مردم در مناطق سیل‌زده لرستان نسبت به سایر استان‌های سیل‌زده در وضعیت مطلوب‌تری قرار دارد و این در سایه تلاش همه خدمت‌گزاران نظام، خیرین، نهادهای انقلابی و مدیریت استاندار اتفاق افتاده است‌.
مدیرکل روابط عمومی استانداری شناخت جایگاه خطیر رسانه‌ها و همکاری متقابل روابط عمومی‌ها با رسانه به‌ویژه رسانه‌های محلی را یک اصل دانست و بیان کرد: روابط عمومی‌ها برای اطلاع‌رسانی و ارتباط بهتر با افکار عمومی به ابزارهایی نیاز دارد که مهم‌ترین آن‌ رسانه‌ها هستند، از طرفی رسانه‌ها برای تغذیه مخاطبان خود به داده‌های گوناگون اطلاع‌رسانی نیاز دارند که بخشی از آن‌ها توسط روابط عمومی‌ها تولید و عرضه می‌شود‌.
وی در ادامه با بیان این‌که دستگاه‌های اجرایی استان با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در واگذاری عادلانه آگهی‌ها دقت‌نظر کافی را داشته باشند، افزود: رعایت قوانین و مقررات در تخصیص یارانه‌ها به مطبوعات توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی ضروری است‌.
آریان‌پور با تاکید بر این‌که رسانه‌هراسی را باید از روابط عمومی‌ها بزداییم به مکمل یکدیگر بودن رسانه و روابط عمومی اشاره کرد و افزود: نقد سازنده نیاز امروز جامعه است و دستگاه‌ها باید ظرفیت نقدپذیری خود را ارتقا‌ داده و نسبت به شفاف‌سازی و ارائه گزارش عملکرد خود اقدام کنند‌.
یادآور می‌شود، در این نشست که با حضور مسئولان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان لرستان در سالن جلسات استانداری برگزار شد، روابط عمومی دستگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را در حیطه چگونگی عملکردها ارائه دادند.

انتهای پیام

captcha