کد خبر: 3825078
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶

برخورداری ۷ هزار مددجو از برنامه‌های اوقات فراغت کمیته امداد خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی گفت: تابستان امسال هفت هزار و ۵۷ مددجوی تحت حمایت این نهاد، شامل زنان بی‌سرپرست، دختران بازمانده از تحصیل، زوج‌های جوان، دانش‌آموزان و دانشجویان از برنامه‌های اوقات فراغت بهره‌مند ‌می‌شوند.

برخورداری 7000 مددجو از برنامه‌های اوقات فراغت کمیته امداد خراسان‌شمالی

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد استان، امروز، 16 تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت تشریح برنامه‌های اوقات فراغت، اظهار کرد: این نهاد طی تابستان امسال ۲۵۳ برنامه فرهنگی تربیتی به‌مناسبت اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان و سایر اقشار تحت حمایت برگزار می‌کند.
وی با بیان اینکه محور برنامه‌های اوقات فراغت این نهاد در تابستان امسال در مناطق کم برخوردار و پوشش جوانان و نوجوانان این مناطق است، ادامه داد: طی امسال چهار هزار و ۵۴۵ دختر و دو هزار و ۵۱۲ پسر از این برنامه‌های بهره‌مند‌ می‌شوند.
الهی‌راد با یادآوری اینکه این برنامه‌ها در زمینهٔ‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و مهارت‌آموزی برگزار می‌شود، عنوان کرد: این برنامه‌ها در بیشتر نقاط استان به‌‌ویژه در مناطق در معرض تهدید آسیب‌های اجتماعی برگزار و سعی شده به‌‌صورت تخصصی اجرا شوند.
وی با بیان اینکه در سه شهرستان بجنورد، شیروان و اسفراین کانون‌های فرهنگی و تربیتی فعال است، گفت: شهرستان‌هایی که کانون‌های فرهنگی ندارند دارای کانون‌های موقت هستند و برای نقاط مرزی و روستاها نیز کانون‌های سیار در نظر گرفته شده است.
الهی‌راد با تأکید براینکه در استان برنامه‌های مختلفی برای اوقات فراغت در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: برنامه‌های مبتنی برقرآن و عترت، مقاله‌نویسی، کتابخوانی و برنامه‌های ورزشی از جمله برنامه‌هایی که دانش‌آموزان می‌توانند از آنان استفاده کنند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی بیان کرد: به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان نیز توجه ویژه‌ای خواهد شد و آموزش صنایع دستی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای نیز آموزش داده می‌شود. توجه به مسائل اعتقادی، فرهنگی، آموزشی و اصلاح سبک زندگی بر مبنی بیانات رهبر انقلاب از جمله اولویت‌های اقدامات این نهاد حمایتی در تعامل با خانواده‌های تحت پوشش است.
وی با تأکید برتوانمندسازی فکری و فرهنگی خانواده‌های مددجوی کمیته امداد، گفت: آموزش‌های ویژه زنان سرپرست خانوار با توجه به ایفای نقش مادری و پدری در خانواده در دستور کار کمیته امداد قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی اعزام به اردوهای فرهنگی و تربیتی، استفاده از مشاوران خانواده و تأکید بر ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان و دانشجویان این نهاد حمایتی را از جمله دیگر اقدامات فرهنگی کمیته امداد عنوان کرد.
انتهای پیام

captcha