کد خبر: 3830045
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰

حضور مسئولان و مردم در کنار هم سبب تقویت پایه‌های نظام می‌شود

گروه سیاسی - امام جمعه اسفراین گفت: حضور مستمر و دائمی مسئولان در کنار مردم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی را قوی می‌کند و با اتحاد و همدلی میتوان به رفع دغدغه‌های آحاد جامعه تلاش کرد.

حضور مسئولان و مردم در کنار هم سبب تقویت پایه‌های نظام می‌شود

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت الاسلام قدیر محمدیان، امام جمعه اسفراین در خطبه های عبادی سیاسی امروز چهارم مرداد ضمن گرامیداشت چهلمین سالروز اقامه نماز جمعه اظهار کرد:در سایه برپایی نماز جمعه تا به امروز شاهد دستاوردهای بسیار زیادی بودیم، و این در حالیست که نماز جمعه همان تفسیر اصل و واقعی اسلام بوده و اسلام در لغت یعنی میانه روی و اعتدال، بنابراین نماز جمعه همیشه این رسالت را داشته و تا قیامت باقی خواهد بود.
وی افزود: با وجود آنکه رسانه‌های زیادی برای نشر اخبار وجود دارد اما مومنان همیشه به دنبال شنیدن تحلیل‌ها از خطیب جمعه در مورد حوادث روز هستند .
محمدیان با اشاره به اهمیت نماز جمعه در برملا کردن توطئه‌های دشمنان، عنوان کرد: برگزاری نماز جمعه مهمترین ابزار برای خنثی کردن نقشه‌های دشمنان اسلام و ایران است ، زیرا دشمن میخواهد همیشه مومنان را از حالت اعتدال خارج کنند و انضباط ذهنی و اجتماعی جامعه را به هم بزن دتا در سایه بهم خوردن این مهم بتوانند به اهداف خود برسند، در این راستا نماز جمعه از ساز وکارهایی بوده که همیشه با موضع گیری و روشنگری نقشه‌های آنان را برهم میزند،
خطیب جمعه اسفراین با تقدیر از برگزاری میز خدمت که با حضور فرماندار و مسئولان شهر در نماز جمعه برگزار شد، گفت: میز خدمت با هدف ارائه خدمت بی منت، پیگیری مطالبات و مشکلات مردمی و پاسخگویی مسئولان به این مطالبات تشکیل شده است .
وی افزود: شاکله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، خدمت رسانی به مردم است و بهترین نوع خدمت رسانی، خدمت رسانی بی منت است .
وی افزود : حضور مستمر و همیشگی مسئولان در کنار مردم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی را قوی تر می‌کند و با اتحاد و همدلی می‌توان برای رفع دغدغه‌های آحاد جامعه تلاش کرد.
امام جمعه اسفراین به برخی از مشکلات شهرستان اشاره کرد، گفت: مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی مشکلات را بطور جدی پیگیری و با اهتمام بیشتری برای رفع آنها تلاش کنند.
به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، طاهر رستمی، فرماندار اسفراین نیز در حاشیه نماز جمعه گفت: هدف میزخدمت، خدمت رسانی آسان‌تر و راحت‌تر به مردم با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی است.
وی عنوان کرد: هیچ ارزش و جایگاهی برای مسئولین بالاتر از خدمتگذاری به مردم نیست که به برکت نظام اسلامی و انقلاب پیوند بین مردم و مسئولین برقرار و مستحکم شده است.
فرماندار اسفراین با اشاره به چهلمین سالگرد اقامه نماز جمعه ، مسجد را مهم‌ترین پایگاه عقیدتی، فکری و معنوی اسلامی دانست،گفت: انقلاب اسلامی با نقش‌آفرینی مردم در مساجد شکل گرفت که تداوم و بقاء نهضت نیز با حضور در مساجد ممکن است.
نماینده عالی دولت در شهرستان اسفراین، نماز جمعه را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و دارای نقش برجسته در روشنگری و تبیین دستاوردهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف فرهنگی، دینی و سیاسی دانست ،تاکید کرد: انتقادات باید همواره همراه با راهکار باشد و مردم باید حس کنند که برای حل آن مشکل راهکار مناسب ارائه شده چرا که این نوع انتقاد مانع از ایجاد یاس درجامعه می‌شود.
انتهای پیام

captcha