کد خبر: 3830685
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷

برپایی همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت در چهارمحال‌وبختیاری

برپایی همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت در چهارمحال‌وبختیاری گروه فرهنگی ــ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال‌وبختیاری گفت: همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت همزمان با هفته دفاع مقدس در استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، سرهنگ منوچهر ذوالفقاری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال‌وبختیاری صبح امروز، هفتم مردادماه در جلسه شورای هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بیان کرد: دفاع مقدس هشت ساله ملت ایران ‌مقابل تهاجم گسترده ارتش بعث عراق که با پشتیبانی استکبار جهانی انجام شد باعث عزت، سربلندی و افتخار ایران اسلامی و الگویی مناسب برای همه ملت‌های مسلمان در مقابل نظام سلطه شد و این پیروزی مرهون فداکاری، ایثار، مجاهدت، مقاومت و شجاعت همراه با ایمان رزمندگان و ایثارگران بوده است.

وی گفت: با گذشت سی سال از دفاع مقدس و تأکیدات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در این خصوص برآنیم تا با تجلیل و تکریم پیشکسوتان جهاد و مقاومت در دفاع مقدس از سال‌ها مجاهدت و ایثارگری آنان قدردانی می‌کنیم.

ذوالفقاری اظهار کرد: همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت در تاریخ هفتم مهر سال جاری روز فرماندهان شهید در تمامی شهرستان‌های استان همزمان با مراسم ملی نکوداشت پیشکسوتان دفاع مقدس در تهران برگزار می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: طبق ابلاغیه‌های ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت کشور، ریاست ستاد نکوداشت در استان با مسئولیت استاندار و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران و دبیری فرماندهان سپاه نواحی شهرستان مربوطه است.

انتهای پیام

captcha