
به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولیفقیه در آذربایجان غربی، ظهر امروز، ۸ مرداد ماه، در آیین رونمایی مجموعه شعر آیینی وقت سلام، اظهار کرد: مساله شعر و شاعری در عالم اسلام مورد تاکید پیامبر و حضرات معصومین بوده و شاعران باید عقاید و احکام دینی را با شعر ترویج داده و از عقاید اسلامی دفاع کنند.
وی با اشاره به اینکه اهل بیت به مسئله شعر عنایت بسیاری داشتهاند و همواره از شاعران تقدیر میکردند، ادامه داد: خوشبختانه عرصه شعر و شاعری در استان ما درحال پیشرفت بوده و این پیشرفت و ترقی باید روزافزون باشد.
قریشی با تأکید بر اینکه زمینه و بستر توسعه شعر و شاعری دراستان باید فراهم شود، بیان کرد: امید است تا با افتتاح خانه ادبیات در استان شاهد توسعه مسئله عرصه شعر و شاعری باشیم.
وی با اشاره به مسئله غدیر خم بیان کرد: شاعران ازجمله کسانی بودند که با قلم خود توانستند مسئله غدیر خم را زنده نگهدارند.
انتهای پیام