ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجتالاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان، مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی در این باره گفت: در بخشی از مأموریتهای این مرکز که ذیل فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم از سوی شورای عالی قرآن آستان قدس رضوی تأیید و به این مجموعه ابلاغ شده، بحث حمایت از جلسات آموزش قرآن کریم ذیل نام و نشان مبارک امام رضا(ع) است.
حجتالاسلام میریان ادامه داد: در این مأموریت، مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی بایستی به منظور احیا، ساماندهی و یکپارچهسازی جلسات، ارائه حمایتهای مادی و معنوی از جلسات شاخص و احیای فرهنگ زندگی قرآنی، جلسات سنتی فعال و تأثیرگذار در شهرستانهای کشور را شناسایی و رصد کند. لذا بر این اساس شالوده تحقق این مأموریت، در آذرماه 97 پیریزی و در همین راستا آییننامه احیا و ساماندهی جلسات سنتی قرآن کریم رضوی تدوین و تصویب شد.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی بیان کرد: برگزاری دوره تربیت مدرس با هدف تأمین نیروی کارآمد و پشتیبان از جمله فعالیتهای ارزندهای است که در دستور کار این طرح قرار گرفت. لذا اولین دوره تربیت مدرس متخصص با هدف پشتیبانی مستمر طرح، در بهمن ماه سال گذشته به مدت 3 روز با حضور حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالرزاق پیردهقان، پایهگذار روش تدریس سبک زندگی قرآنی با استفاده از آیات موضوعی قرآن کریم و بیش از 30 داوطلب خواهر و برادر در محل مرکز آموزش ضمن خدمت آستان قدس رضوی برگزار شد.
حجتالاسلام میریان گفت: در ادامه با بهرهگیری از ظرفیت فارغالتحصیلان این دوره تربیت مدرس، برگزاری دورههای تربیت مربی در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر نیز دومین دوره تربیت مربی با حضور 100 نفر داوطلب خواهر و برادر در مرکز آموزش ضمن خدمت آستان قدس رضوی با حضور اساتید برجسته نظیر خانمها؛ میرزایی، موسوی، حسینزاده و خالقی و حجتالاسلام والمسلمین فاطمی در حال برگزاری است.
وی افزود: جلسات آموزش قرآن سنتی و خانگی، مصداق بارز باقیات و صالحات و ادامه همان راه تبیینی کلام خدا از سوی اهل بیت(ع) است که به صورت چهره به چهره و در قالب نسخههای فردی ارائه میشد. لذا جلسات آموزش قرآن کریم را باید پایه، اساس و بستر سایر فعالیتهای قرآن محور دانست.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی بیان کرد: این مسیر نورانی تداوم همان مسیر شبکهسازی، الگوسازی و اقداماتی است که از سوی بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء(ص) پایهگذاری شد و امروز بنا است سازمان یافتهتر و گستردهتر از قبل توسعه یافته و تقویت شود.
گفتنی است، دومین دوره تربیت مربی جلسات سنتی قرآن کریم رضوی مشهد از 12 مردادماه با آموزش کتابهای نسیم باران و گوهر احکام با موضوع سبک زندگی قرآنی با استفاده از آیات موضوعی قرآن کریم در مرکز آموزش ضمن خدمت و نمازخانه بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی آغاز و تا پایان هفته جاری ادامه دارد.
محمدابراهیم سعیدی
انتهای پیام