کد خبر: 3836941
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه بهزیستی استان مرکزی در هفته دولت

گروه اجتماعی ــ مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: همزمان با فرارسیدن هفته دولت ۱۳ پروژه بهزیستی به بهره‌برداری می‌رسد.

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه بهزیستی استان مرکزی در هفته دولت

زهرا امینی، مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با ایکنا، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: شهید رجایی و شهید باهنر در زمره شخصیت‌های مردمی و بی‌تکلف بودند و نگاه متفاوتی به موضوع کار و خدمت به مردم در برهه‌ای حساس از انقلاب اسلامی داشتند.

این مقام مسئول بیان کرد: اداره‌كل بهزيستی استان نيز همانند ساير دستگاه‌های اجرايی استان به‌مناسبت هفته دولت و به‌منظور ارائه خدمات بيشتر به مددجويان طرح‌های آماده بهره‌برداری خود را افتتاح خواهد کرد.

وی افتتاح 6 واحد مسكن مددجويان تحت پوشش بهزيستی استان را از جمله پروژه‌های قابل افتتاح عنوان كرد و گفت: پروژه‌های مسكونی مددجويان این اداره‌کل در شهرستان‌های اراک و کمیجان به بهره‌برداری می‌رسد.

امینی با بیان این‌که در هفته دولت 2 مرکز خصوصی مشاوره ژنتیک و مرکز اتیسم ماندگار در خمین به بهره‌برداری می‌رسد، بیان کرد: گلخانه گل‌های زینتی در شهرستان محلات‌، مجتمع حمایت از زنان آسیب‌دیده بهزیستی در اراک‌، مرکز اقامتی و بهبودی بهار در شازند، پروژه ساختمان بنیاد نیکوکاری الغدیر در دلیجان‌ و یک واحد دامپروری در خنداب افتتاح خواهد شد.

وی در پایان گفت: مشارکت بخش خصوصی در افتتاح این پروژه‌ها چشمگیر است و امیدواریم با مشارکت خیران در ساخت واحدهای مسکونی معلولان اقدام‌های مؤثری در استان انجام شود.

انتهای پیام

captcha