کد خبر: 3840452
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳
کرمی خبر داد:

تردد بیش از 107 هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران از آغاز محرم

گروه اجتماعی - رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مرز مهران از تردد 107 هزار و 393 نفر از مرز مهران از آغاز محرم خبر داد.

تردد بیش از 107 هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران از آغاز محرم
به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، احمد کرمی، رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مرز مهران امروز 15 شهریور ماه با اعلام این خبر، اظهار کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه ۱۱۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام و رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مرز مهران گفت: در این مدت زمان ۵۱۷۲۰ زائر از مرز خروج داشته و ۲۴۱۱۳ نفر نیز به کشور وارد شده است.
کرمی در ادامه از خروج ۲۵۱۱۲ زائر غیر ایرانی از مرز مهران خبر داد و گفت: ۶۴۴۸ زائر غیر ایرانی نیز در این مدت به کشور وارد شده است.
رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مرز بین‌المللی مهران در پایان از افزایش ۲۶۵ درصدی خروج زوار ایرانی از مرز مهران نسبت به مدت مشابه خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال با توجه به حذف ویزا تردد زوار در مرز مهران به بیش از دو برابر مدت مشابه در سال گذشته برسد.
انتهای پیام
captcha