کد خبر: 3840883
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱

اعزام ۵۵۰ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی به پیاده‌روی اربعین

گروه اجتماعی - مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی با اشاره به اعزام مددجویان به پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: ۵۵۰ نفر از مددجویان آذربایجان‌غربی با سرانه ۵۲۳ میلیون تومان به پیاده‌روی اربعین اعزام خواهند شد.

اعزام ۵۵۰ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی به پیاده‌روی اربعین

عزیز سهندی، مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: ۲۰۰ نفر از مددجویان تحت پوشش این نهاد در ایام سوگواری سیدوسالار شهیدان به سفر زیارتی کربلا اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: این تعداد مددجو، در قالب پنج کاروان از آذربایجان‌غربی‌ برای زیارت عتبات‌عالیات در ایام محرم به عراق اعزام خواهند شد.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار و زیارت اولی‌ها به این سفر معنوی اعزام می‌شوند، خاطرنشان کرد: برای اعزام این مددجویان ۴۸۵ میلیون تومان هزینه درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اعزام مددجویان به سفر زیارتی مشهد و قم بیان کرد: این سفرهای زیارتی نیز پس از مهر ماه امسال در قالب پنج کاروان از مددجویان آذربایجان‌غربی صورت می‌پذیرد.

سهندی با اشاره به اعزام مددجویان به پیاده‌روی اربعین حسینی تصریح کرد: ۵۵۰ نفر از مددجویان آذربایجان‌غربی با سرانه ۵۲۳ میلیون تومان به پیاده‌روی اربعین اعزام خواهند شد.
انتهای پیام

captcha