کد خبر: 3840952
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲

فساد در بنگاه‌های اقتصادی اسرائیل به روایت برنامه «داخل اسرائیل»

فساد در بنگاه‌های اقتصادی اسرائیل به روایت برنامه «داخل اسرائیل» گروه هنر ــ برنامه این هفته «داخل اسرائیل» (Israel Inside)، موضوع فساد در شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش ایکنا، در این برنامه ضمن اشاره به گسترش فساد در شرکت‌ها، کسب و کار‌ها در رژیم صهیونیستی و واکاوی دلایل این امر، فساد یکی از شرکت‌های بزرگ دارویی رژیم صهیونیستی به نام Teva Pharmaceutical که اخیراً ۱۳۵۰ نفر از کارمندان خود را اخراج کرده است، مورد نقد و گفت‌و‌گو قرار می‌گیرد.

این برنامه همچنین با نگاهی به اعتراضات مردمی در اسرائیل نسبت به این اخراج گسترده کارکنان و نگرانی‌ها درخصوص اخراج قریب الوقوع هزاران کارگر دیگر به بررسی اتهامات وارده از سوی معترضان نسبت به بنیامین نتانیاهو و همسرش به عنوان یکی از عاملان اصلی بروز فساد در شرکت دارویی می‌پردازد.

«داخل اسراییل» به تهیه‌کنندگی حسین الشیماری چهارشنبه ۲۰ شهریور ساعت ۸:۰۰ به وقت تهران به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه چهارشنبه ساعت ۲۱:۰۰، پنجشنبه ساعت ۱۵:۰۰، جمعه ساعت ۱۹:۰۰، دوشنبه ساعت ۱۸:۲۰ و سه شنبه ساعت ۲۱:۰۰ پخش خواهد شد.
 
انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
captcha