صداقت جوهره و دُرگران‌مایه دفاع مقدس بود
کد خبر: 3844664
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶

صداقت جوهره و دُرگران‌مایه دفاع مقدس بود

گروه سیاسی ــ نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی گفت: صداقت جوهره و دُر گران‌مایه دفاع مقدس بود که سبب شد بتوانیم در این عرصه پیروز شده و همه دشمنان را پس بزنیم.

صداقت جوهره و دُر گران‌مایه دفاع مقدس بود

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی‌فقیه در استان، امروز، دوم مهرماه در دیدار اعضای ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس استان، ضمن گرامیداشت این هفته، اظهار کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای تبیین و یادآوری برکات و دستاوردهای این دفاع جانانه برای نسل جدید است که جنگ و دفاع مقدس را ندیده است.

وی با اشاره به حضور مسئولان مختلف استانی در ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با بیان اینکه این حضور، وحدت را به نمایش گذاشت، افزود: جنگ ما هم در پرتو وحدت پیش رفته و دفاع مقدس در پرتو هماهنگی همه اقشار نتیجه داد؛ بنابراین با همین وحدت و همدلی و یگانگی در حمایت از نظام باید کار بزرگ‌تر؛ یعنی تمدن سازی دینی را پیش ببریم.

یعقوبی گفت: جنگ ما جوهره و دفاع مقدس ما دُر گران‌مایه‌ای داشت که سبب شد بتوانیم در این عرصه پیروز شده و همه دشمنان را پس بزنیم.

وی گفت: جان‌مایه و دُر گران‌بهایی که در دوران هشت سال دفاع مقدس دیدیم و کشف کردیم و امروز هم در پرتو آن عزت خود را به دنیا نشان می‌دهیم، صداقت است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان‌شمالی با بیان اینکه هم در قرآن و هم در روایات و دعاها به ما گفته شده که صادق باشیم، افزود: صداقت به این معنا است که کار ما گفتار ما را تأیید و تصدیق کند.

وی یادآور شد: صداقت با راست‌گویی فرق دارد، صداقت یعنی حرف ما با عمل ما با هم بخواند و عمل ما ایده و گفتار ما را تأیید کند.

یعقوبی افزود: در دوران دفاع مقدس این ارزش گران‌بها را دیدیم؛ به‌گونه‌ای که صداقت بسیجیان و فرماندهان ما توانست این پیروزی بزرگ تاریخی را رقم زده و راست‌قامتان جاودانه تاریخ را در این عصر به دنیا معرفی کند.

یعقوبی گفت: خداوند در آیه 119 سوره توبه می‌فرماید: «اتَّقُوا اللَّهَ وَکونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ» و تأکید می‌کند ای کسانی که ایمان آورده‌اید از مخالفت فرمان خدا بپرهیزید و با صادقان باشید.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: همچنین در آیه 119 سوره مائده می‌خوانیم: «هَٰذَا یوْمُ ینْفَعُ الصَّادِقِینَ»؛ یعنی روز قیامت روزی است که صادقان از راستی خود بهره‌مند می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه بر این اساس باید در دنیا زندگی خود را با صادقان هماهنگ کنیم، افزود: روز قیامت هم مردم نتیجه صداقت خود را می‌چینند؛ زیرا قیامت جای سختی بوده و یکی از متاع‌ها و ارزش‌هایی که در قیامت خریدار زیادی دارد صداقت است.

یعقوبی اظهار کرد: درواقع روز قیامت روزی است که صادق‌ها از صداقت خود بهره برده و با دست پر وارد محشر می‌شوند.

وی گفت: امام علی (ع) در خطبه 56 نهج‌البلاغه می‌فرماید: «وَ لَقَدْ کنَّا مَعَ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) نَقْتُلُ آبَاءَنَا وَ أَبْنَاءَنَا وَ إِخْوَانَنَا وَ أَعْمَامَنَا مَا یزِیدُنَا ذَلِک إِلَّا إِیمَاناً وَ تَسْلِیماً وَ مُضِیاً عَلَی اللَّقَمِ وَ صَبْراً عَلَی مَضَضِ الْأَلَمِ وَ جِدّاً فِی جِهَادِ الْعَدُوِّ وَ لَقَدْ کانَ الرَّجُلُ مِنَّا وَ الْآخَرُ مِنْ عَدُوِّنَا یتَصَاوَلَانِ تَصَاوُلَ الْفَحْلَینِ یتَخَالَسَانِ أَنْفُسَهُمَا أَیهُمَا یسْقِی صَاحِبَهُ کأْسَ الْمَنُونِ فَمَرَّةً لَنَا مِنْ عَدُوِّنَا وَ مَرَّةً لِعَدُوِّنَا مِنَّا فَلَمَّا رَأَی اللَّهُ صِدْقَنَا أَنْزَلَ بِعَدُوِّنَا الْکبْتَ وَ أَنْزَلَ عَلَینَا النَّصْرَ حَتَّی اسْتَقَرَّ الْإِسْلَامُ».

یعقوبی ادامه داد: این امام همام می‌فرماید: ما در کنار رسول خدا (ص) بودیم، پدران و فرزندان و عموهای خود را به امر حق می‌کشتیم و این مسئله جز بر ایمان و تسلیم و حرکت در راه راست و شکیبایی بر سوزش الم و کوشش ما در جهاد با دشمن نمی‌افزود و مردی از ما و مردی از دشمن چون دو شیر نر با هم در می‌افتادند و درصدد برآوردن جان یکدیگر بودند تا کدام یک از آن دو جام مرگ را به کام دیگری بریزد. یک بار ما بر دشمن پیروز می‌شدیم و یک بار دشمن بر ما. چون خداوند راستی ما را دید دشمن ما را سرکوب کرد و یاری خود را بر ما فرو فرستاد تا آن وقت که اسلام همانند شتری که سینه و گردن برای استراحت به زمین نهد و در جای خود بخوابد استقرار یافت.

وی افزود: امام علی(ع) می‌فرماید چون خدا صداقت ما را دید که رکاب پیامبر صادقانه می‌جنگیم و برای یاری خدا تلاش می‌کنیم دو چیز به ما داد؛ یکی نابودی و شکست دشمن و دیگری پیروزی جبهه حق.

یعقوبی گفت: در آخرین جمله زیارت عاشورا می‌خوانیم: «ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَک مَعَ الْحُسَینِ» و به خداوند می‌گوییم خدایا ما دوست داریم ثابت قدم باشیم، به برکت امام حسین (ع) به ما صداقت عطا کن؛ پس معلومم می‌شود صداقت گنجینه گران‌بهایی است.

وی یادآور شد: جبهه به ما صداقت داد و صبغه صداقت به جامعه ما زد؛ ازاین‌رو باید تلاش کنیم پیام دفاع مقدس و پیام صداقت را از رزمندگان و شهدا بیاموزیم و سبک زندگی خود را با صداقت پایه‌ریزی کنیم.

انتهای پیام

captcha