کد خبر: 3845027
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰

باغ رضوان ارومیه نیازمند توسعه است

گروه اجتماعی - مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری ارومیه با اشاره به اینکه ماهانه ۳۰۰ نفر در آرامستان‌های ارومیه دفن می‌شوند، گفت: باغ رضوان ارومیه نیازمند توسعه است.

باغ رضوان ارومیه نیازمند توسعه است

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین امیرعباس عابدینی، مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری ارومیه، ظهر امروز، ۳ مهرماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: باغ رضوان ارومیه نیازمند توسعه بوده و آرامستان ارومیه از سال ۵۸ با وسعت ۵۴ هکتار ایجاد شده است.

وی ادامه داد: جهت توسعه و افزوده شدن به ظرفیت باغ رضوان ارومیه در دو قسمت، ۷۴ هکتار از اراضی قره‌حسنلو و ۱۴ هکتار از اراضی بادکی خریداری شده است و در آینده نیز ۱۰ هکتار به این میزان افزوده خواهد شد.

عابدینی درخصوص خدمات شهرداری در تجهیز امکانات باغ‌ رضوان خاطرنشان کرد: ۱۴۰ ژنراتور برق و ۳۰۰ مترمکعب منبع آب برای ۲۰سال آینده تعبیه شده است و با ادامه این روند و خرید اراضی جدید باغ رضوان ارومیه تا حدود ۱۶ سال آینده پاسخ‌گوی نیاز مردم ارومیه است.

وی خرید ۱۲۴ هکتار از اراضی روستائیان، توسعه و آزادسازی کمربندی، ایجاد غسال‌خانه و سردخانه زیر صفر درجه را از برنامه‌های شهرداری برای سال آینده عنوان کرد که درصورت تخصیص اعتبار عملیاتی خواهند شد.
انتهای پیام

captcha