کد خبر: 3853412
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴

آغاز به كار نمايشگاه همه واقف باشيم در بندرعباس

گروه اجتماعی- نمايشگاه همه واقف باشيم در امامزاده سيد مظفر (ع) بندرعباس آغاز به كار كرد.

آغاز به كار نمايشگاه همه واقف باشيم در بندرعباس

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام مصطفي آزادي معاون فرهنگي اداره كل اوقاف و امور خيريه هرمزگان شامگاه 7 آبان ماه در حاشيه آغاز به كار اين نمايشگاه اظهار کرد: تبليغ و ترويج سنت حسنه وقف و بزرگداشت جايگاه امام زادگان و بقاع متبركه از مهم‌ترين اهداف برگزاري اين نمايشگاه است.

معاون فرهنگي اداره كل اوقاف و امور خيريه هرمزگان تصريح كرد: در اين نمايشگاه كه تا ۱۳ آبان ماه برگزار است، گزارش عملكرد اداره‌هاي اوقاف استان ارائه و بقاع متبركه و موقوفات هر منطقه باهدف ترويج فرهنگ وقف معرفي مي‌شود.

وي افزود: وقف در استان هرمزگان يك باور و اعتقاد قديمي و ریشه‌دار است كه با توجه به سابقه آن می‌توان هرمزگانی‌ها را يكي از پيشكسوتان اين سنت پسنديده دانست.

حجت‌الاسلام آزادي با تأکید بر ترويج فرهنگ وقف در جامعه، گفت: وقف سنت حسنه‌ای است كه از طريق آن می‌توان بخش قابل‌توجهی از مشكلات و تنگناهاي جامعه را شناخت و برطرف كرد.

معاون فرهنگي اداره كل اوقاف و امور خيريه هرمزگان ساعت بازديد از نمايشگاه همه واقف باشيم را از ۷ صبح تا ۲۲ شب اعلام كرد.

انتهای پیام
captcha