کد خبر: 3853419
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰

نشست رابطان «فهما» در چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد

نشست رابطان «فهما» در چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد گروه اجتماعی ــ طرح رابطان کانون‌های مساجد ایران «فهما» با ایجاد شبکه رابطان از سطح ستاد مرکزی، استانی و کانون‌ها و با هدف اجرای دقیق برنامه‌ها و فعالیت‌های ابلاغی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری کشور در چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، به نقل از خبرگزاری شبستان، محمدرضا مظاهری، امروز هشتم آبان‌ماه در جلسه طرح رابطان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان که در ستاد کانون‌های مساجد استان برگزار شد، گفت: طرح رابطان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ایران «فهما» با ایجاد شبکه رابطان از سطح ستاد مرکزی، استانی و کانون‌ها و با هدف اجرای دقیق برنامه‌ها و فعالیت‌های ابلاغی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری کشور در چهارمحال‌وبختیاری برگزار شده است.

مظاهری در ادامه افزود: هدف از اجرای طرح ملی «فهما» در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور گسترش شبکه بچه‌های مسجد، طراحی فعالیت‌های جدید، توجه به فرهنگ و هنر و ایجاد یک زیست‌بوم با حضور جوانان در مساجد در فضای بچه‌های مسجد است که در پایان، پایتخت «فهما» نیز مشخص می‌شود.

وی بیان کرد: با اجرای طرح ملی «فهما» در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور، فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد سطح چهارمحال و بختیاری رصد و ارزیابی می‌شود.

مظاهری یکی از وظایف مهم مسئولان کانون‌های فرهنگی هنری را فعالیت مستمر در حوزه‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مساجد عنوان کرد و گفت: با اجرای طرح ملی «فهما» در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور، مجوز کانون‌هایی که فعالیتی نداشته باشند، لغو می شود.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال‌وبختیاری رابطان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد «فهما» را بازوی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان معرفی کرد و افزود: رابطان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید با تعامل و مشارکت، ارتباط ویژه‌ای با مجموعه کانون‌های تحت پوشش در شهرستان مورد نظر خود داشته باشند.

وی ارسال گزارشات کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان‌ها به ستاد کانون‌های مساجد استان را از وظایف رابطان «فهما» دانست و گفت: بازدید و سرکشی مستمر از کانون‌های فرهنگی هنری شهرستان‌ها در دستور کار رابطان «فهما» قرار دارد.

مظاهری با اشاره به دیگر وظایف رابطین «فهما» در استان، گفت: تلاش برای رفع موانع احتمالی در روند اجرای طرح در کانون‌های تحت پوشش، برگزاری جلسات و نشست‌های همفکری، هم‌افزایی و همکاری بین‌کانونی در سطح شهرستان، تشریح طرح «فهما»، سامانه بچه‌های مسجد، توجیه پایتخت «فهما» و توجیه مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان‌ها از جمله این وظایف است.

انتهای پیام
captcha