محمد خواجوی، رئیس هیئت داوران بیستوچهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار اعزامی ایکنا به همدان؛ در رابطه با سطح این دوره از جشنواره اظهار کرد: سطح مسابقات براساس اطلاعاتی که ما از عزیزان داور أخذ کردیم، به ویژه در بخش مسابقاتی که طی مهرماه سال جاری برگزار شد، سطح خوبی داشته و هماکنون نیز دارد.
وی ادامه داد: علت این امر این است که پیش از آغاز این مرحله از جشنواره، به نوعی غربالگری از متسابقان انجام شده و کسانی به این مرحله راه یافتهاند که از سطح خوبی برخوردارند. البته این سطح در حد عالی نیست، ولی میتوان گفت که متسابقان در این مرحله نیز از سطح خوبی برخوردارند.
خواجوی بیان کرد: مسابقات روز 4شنبه جشنواره در بخش آوایی شامل رشتههای قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم برگزار شد که هنوز بازخورد نهایی از مسابقات به دست ما نرسیده و برای اینکه بتوان به طور دقیقتری نسبت به این موضوع اظهار نظر کرد باید تا پایان جشنواره منتظر باشیم که پس از آن نسبت به بازخوردها و نیز سطح متسابقان از لحاظ فنی به خوبی اظهار نظر کرد.
رئیس هیئت داوران بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در رابطه با تفاوت مسابقات این جشنواره با دیگر مسابقات و جشنوارههای قرآنی که در کشور برگزار میشود، نیز گفت: اگر بخواهیم به صورن جدی در این زمینه پاسخ داد، این امر نیاز به بررسی و تحقیق میدانی و دقیق دارد که تمام بخشها در مسابقات مختلف بررسی شود، ولی اگر بخواهیم به صورت یک نگاه اولیه در این رابطه نظری ارائه دهیم، میتوان گفت که جشنواره قرآن وزارت بهداشت جزء مسابقات خوب کشور است.
خواجوی افزود: البته قطعا با توجه به اینکه مسابقاتی که در اوقاف برگزار میشود، منحصر به قشر خاصی نیست و در بین همه اقشار برگزار میشود، میتوان گفت که مسابقاتی مانند مسابقات اوقاف باید از سطح بالاتری برخوردار باشد، ولی در عین حال نظر قطعی را زمانی میتوان ارائه داد که یک تحلیل و بررسی دقیق در این مورد انجام شود.
وی در رابطه با سطح داوران حاضر در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز بیان کرد: داورانی که در جشنواره حضور دارند و به امر داوری متسابقان مشغول هستند، از سطح بسیار خوبی برخوردارند و اغلب ایشان از داوران خوب و ممتاز کشور هستند که سالها نیز به امر داوری پرداختهاند.
خواجوی با اشاره به اینکه جامعه قرآنی و نهادهای مختلفی که به کار قرآنی میپردازند، باید توجه و عنایت ویژهای به مقاصد قرآنی داشته باشند، گفت: برگزاری جشنوارهها و مسابقات مختلف قرآنی مانند جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت مبادی قرآن هستند که البته باید پیگیری و برگزار شوند ولی اصل موضوع دستیابی به مقاصد قرآن است.
رئیس هیئت داوران بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: برای رسیدن به مقاصد قرآن باید بسترهایی را فراهم کنیم و طوری برنامهریزی کنیم که رفتار مسئولان و نهادهای مختلف براساس مبانی قرآنی بوده و منحصر به مبانی نباشد تا بتوانیم به مقاصد قرآنی که از راههای مختلفی همچون آموزش قرآن و برگزاری مسابقات و جشنوارههای مختلف به دنبال آن هستیم، دست پیدا کنیم. در حقیقت ضمانت انقلاب و حکومت اسلامی با همین مقاصد قرآنی اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام