کد خبر: 3859011
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۲

بصیرت و آگاهی مردم سبب تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی است

بصیرت و آگاهی مردم سبب تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی است گروه اجتماعی ــ نماینده ولی فقیه در گیلان بصیرت و آگاهی مردم را سبب تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: ارتقای بصیرت و آگاهی جامعه موجب می‌شود تا انقلاب در مسیر خود بماند.

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز، 2 آذرماه در جمع مردم کوچصفهان از توابع شهرستان رشت، با اشاره به وجود منابع غنی انسانی و طبیعی بسیار در کشور، اظهار کرد: ملت ایران نجیب‌ترین، فهیم‌ترین و با بینش‌ترین مردم دنیا هستند.

وی به تلاش مسئولان جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته اشاره کرد و افزود: اگر در سده اخیر اینگونه کار می‌کردند اکنون کشور به اوج رشد و پیشرفت رسیده بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه ایران به ویژه گیلان به لحاظ منابع انسانی و طبیعی غنی است، تصریح کرد: مردم شجاع گیلان هشت‌هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کرده‌اند.

آیت‌الله فلاحتی بصیرت و آگاهی مردم را سبب تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: ارتقای بصیرت و آگاهی جامعه موجب می‌شود تا انقلاب در مسیر بماند.

وی با اشاره به افزایش نرخ بنزین طی هفته اخیر، اظهار کرد: آثار تخریبی سه روزه اغتشاشات از 9 ماه فتنه 88 بیشتر بود.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه دشمن ناآرامی‌ها در لبنان و عراق را با هدف گسترش به ایران انجام داد،‌ اما با درایت مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم خنثی شد، گفت: دشمن شبیخون خطرناکی را تدارک دیده بود و بیداری مردم آن را خنثی کرد.

وی با اشاره به تخریب فرهنگی جامعه به دست دشمن،‌ عنوان کرد: می‌طلبد در بخش فرهنگی جامعه با هوشیاری کار کنیم،‌ زیرا امروزه تمام کفر در برابر جمهوری اسلامی به ویژه در عرصه اقتصاد، فرهنگ و سیاست ایستاده و دشمن بیشترین بودجه را برای مقابله با نظام اسلامی اختصاص داده است.

امام جمعه رشت بسیاری از مدیران کشور را توانمند دانست و متذکر شد: نمی‌خواهیم خودزنی کنیم، اما بخشی از مشکلات ایجاد شده در روزهای اخیر به دلیل بی‌تدبیری بعضی از متولیان بود لذا اکنون نظارت جدی در کنترل قیمت‌ها توسط مولیان امر مهم است.

آیت‌الله فلاحتی به دشمنی آمریکا در مقابل ملت ایرن اشاره کرد و افزود: رئیس جمهور کنونی آمریکا از عقل حداقلی نیز برخوردار نیست و تاکنون 20 هزار دروغ به مردم آمریکا گفته است.

وی همدلی و هماهنگی بین متولیان در انجام امور را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: وفاق بین مسئولان کارساز است و بسیاری از کاغذبازی ها را از بین می‌برد و موجب رشد هر منطقه ای می‌شود.

این کارشناس دینی به نزدیک شدن به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: حضور حداکثری مردم برای تقویت نظام در انتخابات را از همه متولیان می‌خواهیم.

انتهای پیام
captcha