کد خبر: 3861853
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳

پیش بینی 5 میلیون زائر در اربعین 99

پیش بینی 5 میلیون زائر در اربعین 99 گروه اجتماعی - مدیر اجرایی ستاد اربعین کشور از پیش بینی پنج میلیون نفری زوار اربعین در سال آینده خبر داد و گفت: در اربعین امسال سه میلیون و 700 هزار نفر زائر ایرانی و 200 هزار زائر خارجی اربعین داشتیم.

به گزارش ایکنا از گیلان،‌ امیر مرادی، مدیر اجرایی ستاد اربعین کشور امروز، 13 آذرماه در ستاد اربعین استان گیلان، اربعین 98 را بی‌نظیر دانست و اظهار کرد: شاهد رضایتمندی زوار و پوشش خبری خوب صدا و سیما از مراسم اربعین بودیم.

وی با بیان اینکه در اربعین امسال کمبود اسکان و تغذیه و حمل و نقل نداشتیم، افزود: حدود سه میلیون و 700 هزار نفر زائر ایرانی و بیش از 200 هزار نفر زائر خارجی اربعین داشتیم. در واقع تردد هفت میلیون و 600 هزار نفری داشتیم که مدیریت این حجم از جمعیت اعم از پذیرایی و اسکان و حمل و نقل و برنامه های فرهنگی و زیارتی طی 10 روز همکاری و هماهنگی ویژه ای را می طلبید.

مدیر اجرایی ستاد اربعین کشور ضمن قدردانی از عملکرد سپاه جهت مدیریت تردد زوار خارجی اربعین، گفت: سال های گذشته فناوری در خدمت ستاد اربعین نبود، اما امسال کمیته فناوری را به ستاد اربعین اضافه و کلیه اطلاعات مربوط به دستگاه های خدمات‌رسان را از طریق GIS احصا کردیم.

مرادی با اشاره به ثبت نام سه میلیون و 500 هزار نفر از زوار اربعین در سامانه سماح، تصریح کرد: امسال اطلاعات جامع و کامل از زوار اعم از سن و جنس و شماره تلفن و موکب و ورود به عراق و تردد از مرز و... را ثبت کردیم تا خدمات‌رسانی بهتر و بیشتری داشته باشیم.

وی از تشکیل 14 کمیته در ستاد اربعین وزارت کشور خبر داد و تاکید کرد: علیرغم دو برابر شدن زوار اربعین نسبت به سال گذشته که یک میلیون و 800 هزار نفر بودند، لحظه به لحظه از طریق سامانه پیامکی از وضعیت زوار و اسکانشان در مهران و نجف و کربلا مطلع بودیم تا بتوانیم شان مردم را حفظ کنیم و آسیب های گذشته تکرار نشود.

این مقام مسئول آذربایجان شرقی را استان اول و گیلان را دومین استان در ارزیابی شاخص های عملکرد ستاد اربعین دانست و خاطرنشان کرد: گیلان در عرصه استقبال و بدرقه زوار خارجی حوزه قفقاز خوش درخشید.

مرادی از تهیه و توزیع 110 میلیون وعده غذایی در اربعین امسال خبر داد و متذکر شد: نقش مردم در پشتیبانی موکب ها بسیار پررنگ بود لذا در جریان مراسم اربعین و تردد زوار خارجی حدود 160 میلیارد تومان ارز وارد کشور شد.

وی از پیش بینی پنج میلیون نفری زوار اربعین 99 خبر داد و گفت: همکاری دولت عراق از طریق امضای تفاهم‌نامه لغو روادید کمک شایانی به مدیریت خوب اربعین 98 کرد.

انتهای پیام
captcha