کد خبر: 3865674
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸

استکبار از اثرگذاری ایران در معادلات جهانی عصبانی است

استکبار از اثرگذاری ایران در معادلات جهانی عصبانی است گروه سیاست و اقتصاد ــ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: استکبا جهانی از اثرگذاری عمیق ایران اسلامی در معادلات جهانی عصبانی است.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی‌فقیه در استان و امامم جمعه کرمانشاه ظهر امروز 30 آذرماه در دیدار با اعضای ستاد بزرگذاشت 9 دی اظهار کرد: یاد ایام‌الله باید زنده بماند چرا که همه این روزها حکم درس، هشدار و یادآور را برای ما دارد.
وی با اشاره به اهمیت اسلام و حفظ آن افزود: از سال 41 که زمزمه‌های انقلاب اسلامی شنیده شد کلمه اسلام همواره در سخنان اما راحل جایگاه ویژه‌ای داشت.
آیت‌الله علما تصریح کرد: اسلام بسیاری از مشکلات را حل کرده و موجب نشاط در همه زمینه‌ها می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه رد استان کرمانشاه اظهار کرد: قاطبه عظیم مردم ایران همراه با نظام هستند و آرمان‌های انقلاب اسلامی را ارج می‌نهند.
وی تأکید کرد: در یک جمعیت بصیر 84 میلیونی اقدامات عده‌ای فریب خورده راه به‌جایی نخواهد برد.

انتهای پیام
captcha