کد خبر: 3866090
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸
سخنران حرم بانوی کرامت:

حق نداریم دیگران را از رحمت الهی محروم بدانیم

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام هشترودی گفت: رحمت الهی به همه‌ مخلوقات سایه انداخته و ما نمی‌توانیم اهل قضاوت بوده و دیگر انسان‌ها را از رحمت الهی محروم قلمداد کنیم.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام هشترودی عصر یکشنبه، اول دی‌ماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: مکتب اسلام دیدگاه خاصی نسبت به انسان دارد و احترام و ارزش ویژه‌ای را برای انسان قائل بوده و فارغ از دین، نژاد، زبان، قومیت و… توصیه به حفظ حرمت و اکرام انسان دارد.
وی افزود: آنچه از آموزه‌های دینی به دست می‌آید، نشان‌دهنده این است که این جایگاه والا و این کرامت مسئله‌ای مهم است که نباید به‌هیچ‌ وجه از آن غافل شد.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: آیات قرآن کریم و دیگر کتب آسمانی و همچنین روایات اهل‌ بیت(ع) مؤید این مسئله است چراکه محتوای آن‌ها برای تعالی بشریت نازل‌ شده است.
وی تأکید کرد: نعمات الهی نیز برای انسان نسبت به دیگر مخلوقات بیشتر قرار داده‌ شده است تا انسان بتواند از طریق بندگی خود را به کمال حقیقی برساند.
هشترودی یادآور شد: انسان اشرف مخلوقات است و در بیان ائمه معصوم(ع) نیز همواره مورد احترام و عزت بوده است.
وی در ادامه گفت: تلاش تمامی انبیای الهی نیز بر سعادت بشریت استوار است اما همین انسان متأسفانه قدر خود را ندانسته و عقب‌گرد داشته است.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: خداوند جهت حفظ کرامت تمامی انسان‌ها، اولیاء و بندگان وارسته، خود را مخفی نگه‌ داشته است تا کرامت و احترام نوع بشریت حفظ شود.
وی افزود: همان‌گونه که شب‌های قدر، لحظه استجابت دعا و قبولی توبه مشخص نیست تا انسان همیشه به ذکر، استغفار، انابه و توبه مشغول باشد، همین‌طور جهت حفظ ارزش انسان نیز بعضی امور مخفی نگه‌ داشته شده است.
هشترودی تأکید کرد: مقربین درگاه الهی ناشناخته هستند و نمی‌دانیم محل سکونت و زبان و… آن‌ها چیست تا برای تمامی انسان‌ها ارزش و حرمت قائل شویم.
وی افزود: رحمت الهی نیز به همه‌ چیز سایه انداخته و ما نمی‌توانیم اهل قضاوت بوده و دیگر انسان‌ها را از رحمت الهی محروم قلمداد کنیم، اما اگر انسان خواهان سعادت است باید با افراد سعادتمند معاشرت کند.
سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: این جهان عبث نبوده و همه‌ امور آن حساب‌ و کتاب دارد؛ عالم هستی بر اساس حکمت و عقل اداره می‌شود و نمی‌توان گفت چرا انسانی به داغ اولاد مبتلا می‌شود، اما دیگری این‌گونه نیست.
وی در پایان گفت: توصیه اسلام در فراق و فوت اولاد و اقوام و… صبر پیشه کردن است و این صبور بودن هیچ‌گاه منافاتی با گریه کردن در غم از دست دادن دیگران ندارد؛ اگرچه اهل صبر، اجر و پاداش مضاعفی را در درگاه الهی دارند.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام
captcha