کانون خبرنگاران نبأ _ اعضای جدید هیئت رئیسه شورای هیئات مذهبی رباط کریم با حضور سرپرست اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برای دو سال دوم انتخاب شدند.
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ اعضای جدید هیئت رئیسه شورای هیئات مذهبی رباط کریم، با حضور حجج اسلام حسین رواز، سرپرست و هدایتی، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی برای دو سال دوم انتخاب شدند.
در این جلسه، حجتالاسلام رَواز، با تقدیر از فعالیت خوب اعضای شورای هیئات مذهبی در سطح شهرستان، بر انجام وظایف و برنامهریزی به منظور حضور فعال در صحنهها و مراسمهای مذهبی و همچنین استفاده بهینه از ظرفیت فرهنگی و اجتماعی هیئات تأکید کرد.
حجتالاسلام هدایتی، نیز گزارشی از فعالیت این شورا را اعلام کرد و گفت: در حال حاضر حدود 300 هیئت مذهبی در شهرستان فعالیت مستمر دارند.
در ادامه، پس از طرح موضوع جلسه و انجام رأیگیری از اعضای حاضر، حجتالاسلام علی میرزایی، به عنوان رئیس، اکبر شاهمرادی، به عنوان نائبرئیس و مهنازالسادات شادفر به عنوان دبیر شورای هیئات مذهبی رباط کریم به مدت دو سال انتخاب شدند.
منوچهر جلیلی
انتهای پیام