کد خبر: 3866877
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸

هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها توسط مسئولان بررسی شود

گروه سیاست و اقتصاد ــ نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها توسط مسئولان بررسی شود و اموال و دارایی‌های افراد استخراج شود تا وابستگی به مراکز قدرت و ثروت مشخص شود.

هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها توسط مسؤولان بررسی شودبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، امروز، ۶ دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، با اشاره به فرارسیدن سال‌روز حماسه نهم دی، اظهار کرد: مرور حوادث فتنه ۸۸ نشان می‌دهد که در آن زمان دشمنان با فرصت به دست آمده به‌دنبال رسیدن به اهداف خود بودند؛ بنابراین در آن زمان اتفاقات تلخی رخ داد که حتی به مقدسات اسلامی هم توهین شد.

وی با بیان اینکه فتنه تمام نشده و این فتنه‌ها و توطئه‌ها ادامه دارد، افزود: ۹ دی از آن جهت دارای ارزش و جایگاه است که حضور مردم در این روز تمام فتنه‌های دشمنان را خنثی کرد و برای گرامیداشت این روز باید همه مردم اعم از عوام و خواص در کنار هم در میدان بوده و این روز گرامی بدارند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دشمنان همیشه به‌دنبال راه نفوذی برای تأثیرگذاری بر باورها و اندیشه‌های مردم هستند، ادامه داد: باید راه نفوذ و سوءاستفاده را بر دشمنان بست و در این راه باید مسئولان پیش‌قدم باشند و مسئولان و مدیران باید با جدیت در میدان بوده و در کنار مردم، از نظام و اصل ولایت فقیه حمایت کنند.

وی با اشاره به لزوم حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس تصریح کرد: در انتخاب فرد اصلح مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که فرد در شعارهای خود تا چه حد به ارزش‌های اسلامی و دینی توجه داشته و آیا در حیطه وظایف خود وعده می‌دهد یا خیر.

حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به اینکه تعهد دینی و ملی باید بیش از گذشته جزء الزامات باشد، عنوان کرد: هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها توسط مسئولان بررسی شود و اموال و دارایی‌های افراد استخراج شود تا وابستگی به مراکز قدرت و ثروت مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه در انتخاب نماینده باید سواد و دانش وی از همه جهات مورد بررسی قرار گیرد، بیان کرد: توجه به موضوعاتی مثل اینکه فرد منتخب در چه فعالیت‌های اقتصادی مشارکت داشته و از چه راهی اقدام به تبلیغ می‌کند هم باید مورد توجه قرار گیرد.

لزوم در نظر گرفتن دیدگاه‌های رهبری در لایحه بودجه ۹۹

امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه انتقادات رهبر معظم انقلاب در مورد وضعیت بودجه باید در لایحه بودجه ۹۹ مورد توجه قرار گیرد، گفت: نمایندگان مجلس باید با دقت و توجه کافی این لایحه را مورد مطالعه قرار داده و به دور از فضای انتخاباتی به وظیفه خود به‌درستی عمل کنند و در این بودجه توزیع عادلانه در کنار سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و معیشت مردم باید مدنظر نمایندگان باشد.

وی با انتقاد از سرازیر شدن سرمایه‌های استانی به مرکز و پایتخت کشور عنوان کرد: برای جلوگیری از این موضوع باید عدالت در توزیع بودجه مورد توجه قرار گیرد و به هر استانی با توجه به نیاز آن بودجه تعلق بگیرد.

امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه یازدهم دی‌ماه سال‌روز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را باید گرامی داشت، افزود: انتخاب این روز بهترین زمان برای گرامیداشت مقام پرستاران  است و برخی مشاغل علاوه بر اجر دنیوی دارای پاداش اخروی هم هستند که پرستاری یکی از این شغل‌هاست.

وی گفت: در موضوع پرستاری باید به بحث محرم و نامحرم توجه شود، باید در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها به این موضوع توجه شود و انجام تزریقات و آزمایشات توسط غیرهمجنس در مراکز دولتی و خصوصی به هیچ وجه قابل قبول نیست و باید این موضوع حل شود.

انتهای پیام
captcha