کد خبر: 3868417
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۱

تجلیل از پرستاران سنندجی توسط شورای هیئات مذهبی کردستان

تجلیل از پرستاران سنندجی توسط شورای هیئات مذهبی کردستان گروه اجتماعی - 24 پرستار سنندجی به همت شورای هیئات مذهبی کردستان و اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان و به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب(س) دیروز، 11 دی‌ماه در درمانگاه حمزه سیدالشهداء شهرستان سنندج تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از کردستان، نورعلی خزاعی، رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان دیروز، 11 دی‌ماه با تبریک میلاد پیام رسان عاشورا حضرت زینب کبری(س) اظهار کرد: شورای هیئات مذهبی و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج هر ساله به مناسبت این میلاد خجسته از پرستاران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان تجلیل کرد.
وی با اشاره به اینکه سال‌های قبل پرستاران بیمارستان بعثت، توحید و تامین‌ اجتماعی تجلیل شدند، افزود: امسال برنامه‌ریزی شد تا از پرستاران زحمت‌کش درمانگاه‌های سنندج تجلیل شود.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان عنوان کرد: در این راستا به صورت نمادین از پرستاران و کارکنان درمانگاه حمزه سیدالشهدای شهرستان سنندج که به صورت شبانه‌روز به بیماران و مراجعان خدمات ارائه می‌دهند، تقدیر شدند.
وی یادآور شد: تجلیل از پرستاران مرکز درمانگاه یاد شده با حضور کارشناسان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج انجام شد که در این آیین 14 پرستار و 10 کارمند با اهدای گل و کتاب قرآن کریم تجلیل و تکریم شدند.

انتهای پیام
captcha