فاطمه همتی، کارشناس فرهنگی و بانوان سازمان تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور در 4 بهمنماه جاری، برای نخستین بار همایش مادرانه در استان نیز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این همایش با حضور و تقدیر ویژه از مادران شهدا و مادران شهدای مدافع حرم برگزار خواهد شد، افزود: تبیین جایگاه حضرت فاطمه زهرا(س) و الگوگیری از آن حضرت از مهمترین اهداف برگزاری این همایش بزرگ در استان است.
کارشناس فرهنگی و بانوان سازمان تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی بیان کرد: با شهرستانها نیز رایزنیها و برنامهریزیها انجام شده تا این همایش به جز مرکز استان در سایر شهرستانها نیز برگزار شود.
همتی یادآور شد: برگزاری شب شعر فاطمی با همکاری حوزه هنری استان، تجمع عزاداران فاطمی با حضور مداحان بانو و فعالیت در مدارس برای الگوگیری نوجوانان و جوانان از شخصیت حضرت فاطمه(س) از دیگر برنامههای پیشبینی شده در ایانمخ دهه فاطمیه است.
انتهای پیام