علیرضا حسینی، رئیس دانشگاه کوثر بجنورد، در گفتوگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه اولین همایش ملی ادبیات مقاومت در سال 96 و با استقبالی مطلوب به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، افزود: این همایش امسال با به شهادت رسیدن سردار سلیمانی متقارن شد و به این دلیل محوریت همایش، سیره و روش این سردار سرافراز اسلام منظور شده است.
حسینی زمان برگزاری همایش را ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه ۹۹ بیان کرد و افزود: برای ارسال آثار فراخوان داده شده و مدت زمان ارسال، تا 30 اردیبهشت ادامه دارد.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد تأکید کرد: در نخستین دوره این همایش، 350 اثر به دبیرخانه ارسال شد و ۱۱۰ اثر پذیرفته شد.
وی ادامه داد: از کشورهای هند، عراق و سوریه نیز در اولین همایش ملی ادبیات مقاومت آثار خود را ارسال کرده بودند و در دومین همایش نیز پیشبینی میشود که آثار بیشتری به دبیرخانه ارسال شود.
حسینی بیان کرد: بزرگترین ویژگی سردار سلیمانی اقتدار، مردمداری و وفاداری است و این ویژگیها باید به نسل جوان منتقل شود تا فضای گفتمانسازی برای نسل جدید در این زمینه فرهنگی فراهم شود.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد تصریح کرد: داوران این همایش نیز، ملی هستند و چندین بار آثار ارسال شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام