کد خبر: 3875398
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵
همزمان با دهه فجر؛

نمایشگاه «انقلاب و قرآن» در انزلی افتتاح می‌شود

نمایشگاه «انقلاب و قرآن» در انزلی افتتاح می‌شود گروه اجتماعی ــ فرماندار شهرستان بندرانزلی از افتتاح نمایشگاه انقلاب و قرآن در گرامیداشت دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش ایکنا از گیلان، اسماعیل حیدری‌آزاد، فرماندار شهرستان بندرانزلی، ظهر امروز، ۱۱ بهمن ماه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: دهه مبارک فجر یادآور شکوه و عظمت ملت بزرگی است که با ایستادن در مقابل استبداد و استکبار، تاریخی جاودانه از خود به یادگار گذاشتند.

فرماندار شهرستان بندرانزلی انقلاب اسلامی ایران را تجدید حیات ملت آگاه و بزرگ ایران دانست و افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن ماه 57 به رهبری حضرت امام خمینی(ره) را باید در پرتو آموزه‌های روح بخش دین مبین اسلام قلمداد کرد که با شکل دهی فرهنگ عاشورایی روح تازه‌ای در کالبد ملت بزرگ ایران دمید و امروز نسیم آگاهی بخش آن، وجدان بیدار ستمدیدگان سراسر عالم را نوازش می‌دهد.

حیدری‌آزاد با بیان اینکه امسال 66 طرح و پروژه عمران شهری و روستایی با اعتبار بالغ بر 101 میلیارد و 736 میلیون تومان در دهه فجر امسال در شهرستان انزلی افتتاح و بهره برداری می‌شود، گفت: نواختن زنگ انقلاب و ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام، رژه موتوری، رژه شناورهای دریایی، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا از برنامه‌های فرهنگی در دستورکار ستاد گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد گرامیداشت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در بندرانزلی است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌ها و همایش‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی ودیدار با نخبگان و جوانان در ایام الله دهه مبارک فجر، تصریح کرد: افتتاح نمایشگاه انقلاب و قرآن در روز شنبه ۱۲ بهمن ماه و به همت کمیته کودک و نوجوان در محل کانون پرورش فکری شهرستان بندر انزلی از جمله این برنامه‌ها هستند.

حیدری‌آزاد تصریح کرد: افتتاح مرکز رشد و شکوفایی خلاقیت، برگزاری شب شعر، همایش سواد رسانه‌ای و نشست فرماندار با جوانان، برگزاری همایش مدافعان حریم ولایت، همایش نقاشی دیواری انقلاب، برگزاری مراسم کتابخوان با موضوع سربازان آسمانی و تجلیل از شهدای جبهه مقاومت از برنامه‌های دیگر این دهه مبارک در بندرانزلی است.

انتهای پیام
captcha