کد خبر: 3877376
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۸

غیرت ملی و شجاعت ویژگی‌های بارز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است

امام جمعه اهواز گفت: در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، اگر ارتش غیرت ملی نداشت و هویت ملی را در خود نهادینه نکرده بود، پیروزی انقلاب بسیار سخت و طاقت‌فرسا می‌شد. از آنجایی‌که ارتش غیرت ملی را در خود نهادینه کرده بود، در مقابل نظام شاهنشاهی ایستاد. همچنین استقامت نیروهای مسلح در برابر ارتش عراق باعث شد که کشور بیمه و زمین‌های ما از دست دشمن پس گرفته شود.

موسوی فرد

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در مراسم تجدید بیعت اقشار مختلف بسیج و کارکنان نیروهای مسلح با آرمان‌های شهدا و امام راحل که امروز 19 بهمن‌ماه در مسجد رضوان اهواز برگزار شد، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، سالروز وفات حضرت ام‌البنین را گرامی داشت.

وی ادامه داد: شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس تبریک و تسلیت می‌گویم و امیدوارم که خداوند به همه ما توفیق ادامه راه امام راحل و شهدا را کرامت بفرماید.

موسوی‌فرد گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌‌های شهدای ما غیرت است که این ویژگی از ویژگی‌های خداوند متعال است که در قرآن کریم به آن اشاره شده است. انبیاء به عنوان کسانی که دارای برترین اوصاف هستند، این اوصاف را در خود نهادینه کرده‌اند. 

نماینده ولی فقیه در خوزستان، با بیان این‌که غیرت انواع مختلف دارد، گفت: صداقت، شجاعت، سخاوت، اخلاق در مواجهه با خانواده و اطرافیان در تمام نیروهای مسلح ما مشاهده می‌شود. 

وی ادامه داد: غیرت ملی غیر از ملی گرایی است؛ در غیرت ملی انسان نسبت به ارزشها و افتخاراتی که پشتوانه یک امت و ملت است و افتخاراتی که به عنوان پشتوانه فرهنگی تمدنی محسوب می‌شود، غیرت دارد، که همه اینها هویت یک فرد را تشکیل می‌دهند. در سال ۵۷ بسیاری از مردم از هم سوال می‌کردند در برابر ارتش شاهنشاهی چگونه به پیروزی خواهیم رسید؟ در چنین روزی بود که نیروی هوایی خدمت امام راحل رسیدند و بیعت کردند؛ یعنی ارتش ایران اسلامی این غیرت ملی را در درون خود دید که شاه ایران دست نشانده قدرت استکباری است و او را نخواست. 

موسوی‌فرد گفت: آن روزها اگر ارتش غیرت ملی نداشت و هویت ملی را در خود نهادینه نکرده بود پیروزی انقلاب بسیار سخت و طاقت‌فرسا می‌شد. از آنجایی‌که ارتش غیرت ملی را در خود نهادینه کرده بود در مقابل نظام شاهنشاهی ایستاد. همچنین استقامت نیروهای مسلح در برابر ارتش عراق باعث شد که کشور بیمه و زمین‌های ما از دست دشمن پس گرفته شود.

انتهای پیام
captcha