کد خبر: 3878038
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۵
مجید مجیدی:

«خورشید» امتداد مسیر فیلمسازی‌ من است

مجید مجیدی در نشست خبری فیلم «خورشید» گفت: این فیلمی است که من آن را در ادامه مسیر فیلمسازی خود می‌دانم؛ سینمای من بازگویی درد مردم است و خوشحالم می‌توانم گوشه‌ای از مسائل جامعه را بی‌واسطه بیان کنم.

به گزارش ایکنا، نشست خبری فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی، شامگاه امروز ۲۱ بهمن‌ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد. در این نشست مجید مجیدی، کارگردان اثر، علی نصیریان، جواد عزتی، طناز طباطبایی، ابوالفضل شیرزاد و شیلا شیرزاد بازیگران، امیر بنان تهیه‌کننده، هومن بهمنش فیلمبردار و کیوان مقدم طراح صحنه حضور داشتند. اجرای این جلسه را فرزاد حسنی بر عهده داشت.

مجیدی در ابتدای سخنان خود ضمن ابراز ارادت به شهدا و اینکه ایثار آنها باعث شد ما امروز بتوانیم فیلم بسازیم، گفت: در این جلسه می‌خواهم از مردی بزرگ نام ببرم که خودش را فدای وطن کرد. آن انسان بزرگوار کسی جز سردار آسمانی، سردار سلیمانی نبود. همچنین یاد کشته‌شدگان هواپیمای مسافری را گرامی می‌دارم. من فیلمسازی هستم که برای مردم فیلم می‌سازد. مردم هرگاه مرا می‌بینند تقاضا می‌کنند درباره آلام و رنج‌های آنها حرف بزنم و همواره این دغدغه را دارم.

وی افزود: درباره آماده شدن فیلم باید بگویم به دلیل زمان و انرژی که برای کار صرف شد، فکر نمی‌کردم فیلم به جشنواره برسد، اما چون قرار بود بعد از آماده شدن در جشنواره‌های خارجی حضور داشته باشد، علاقه داشتم قبل از نمایش در فستیوال‌های خارجی، در جشنواره فجر به نمایش درآید. برای همین سعی کردیم فیلم را با بهترین کیفیت به جشنواره برسانیم و خوشحالم این امر محقق شد.

این فیلمساز ادامه داد: این فیلم به نظر منطقی نیست، بلکه تنها نشان‌دهنده واقعیات است. بگذارید مثالی بزنم. در این فیلم بازیگران نوجوان همگی کودکان کار هستند و من در فیلم خواستم بگویم جوانانی که در شرایط بسیار سخت زندگی می‌کنند قادر هستند با اراده و پشتکار خود الگوهایی برای جامعه باشند.

مجیدی تأکید کرد: در این فیلم می‌خواستم به دولت و مردم یادآور شوم که پیرامون ما چه می‌گذرد. دولت موظف است که در این‌گونه مسائل انجام وظیفه کند، اما مردم نیز نسبت به پیرامون خود مسئول هستند. این فیلم به نوعی مشکلات کودکان کار را به آن‌ها یادآور می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا موافق است که این فیلم یکی از کارهای خوب وی در چند سال اخیر است، گفت: هر فیلمی شاخه‌ای از درخت یک فیلمساز است که بر وزن کاری او می‌افزاید. خوشحالم که این فیلم توانسته نظر اهالی رسانه را به خود جلب کند.

وی درباره فیلم محمد نیز گفت: مسیرم در فیلم‌سازی مشخص است، اما فیلم محمد یکی از دغدغه‌های همیشگی من بود که خوشحالم آن را ساختم.

علی نصیریان، بازیگر فیلم خورشید نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: فیلم اثری خوب و قابل توجه است، اما نظر من این است که در تدوین مجدد می‌شود اندکی از زمان فیلم را کاست.

طناز طباطبایی، دیگر بازیگر فیلم خورشید درباره حضور کم او در فیلم‌هایی چون «خورشید» و «شنای پروانه» اظهار کرد: برای من زمان حضورم در فیلم مهم نیست، بلکه آنچه اهمیت دارد، کیفیت نقش است. جدا از این، بازی در کارهای کیفی مجیدی افتخاری است که با کمال میل می‌شود آن را پذیرفت. نکته دیگری که باعث شد بازی در این فیلم را قبول کنم، این بود که می‌خواستم حداقل به واسطه حضورم، کمی بیشتر به بچه‌های کار توجه شود.

ابوالفضل شیرزاد، بازیگر نوجوان فیلم نیز با تشکر از مجیدی برای ساخت چنین فیلمی گفت: خوشحالم فیلمسازانی وجود دارند که با توجه به بچه‌های کار باعث می‌شوند این قشر در جامعه دیده و حرف‌هایشان شنیده شود.

امیر بنان، تهیه‌کننده فیلم با بیان اینکه گروه شبانه‌روز کار کرد تا به جشنواره رسید، گفت: ما شبانه‌روز کار کردیم تا فیلم به جشنواره فیلم فجر برسد. البته عده‌ای معتقدند برای فیلم خورشید تبعیض قائل شده است، چون قرار نیست با چنین شرایطی که فیلم هنوز آماده نباشد، در بخش مسابقه حضور پیدا کنند. اما با توجه به اینکه تعداد زیادی از آثار سینمایی جشنواره شرایط مشابهی دارد، اگر قرار بر اجرای این قانون بود، شاید جشنواره به دلیل وجود فیلم‌های اندک، برگزار نمی‌شد.

انتهای پیام
captcha