کد خبر: 3882318
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۲

از ضدعفونی مساجد تا بهره‌گیری از توان دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای مهار کرونا

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی از تلاش تمامی دستگاههای اجرایی استان، برای مقابله با کرونا ویروس خبر داد.

خوش خبربه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان‌جنوبی، ناصر خوش خبر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی، امروز 11 اسفند، گفت: بر اساس مصوبات قرارگاه پیشگیری از کرونای استان، تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند از تمام ظرفیت خود در این شرایط استفاده کنند.

وی با اشاره به مصوبات سیزدهمین نشست شورای اطلاع رسانی استان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی و نهادها موظفند محتوای تولیدی دانشگاه علوم پزشکی را برای دسترسی آحاد جامعه بازنشر کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی بیان کرد: اکنون که استان در مراحل اولیه شروع برنامه‌ها در راستای مقابله با کرونا ویروس جدید است؛ لذا این تلاش‌ها باید با شرایط کشور هماهنگ باشد.

خوش خبر ادامه داد: در همین راستا، شهرداری‌ها هر شب نسبت به ضدعفونی کردن تمام ناوگان حمل و نقل عمومی و سالن‌های پایانه‌های مسافربری در سطح استان اقدام می‌کنند.

وی افزود: برنامه ضدعفونی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی همچنین ایستگاه‌های اتوبوس واحد، معابر و پارک‌ها به منظور به حداقل رساندن آلودگی‌ها در مکان‌های شلوغ در دستور کار شهرداری‌ها قرار گرفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی از انجام تمهیدات لازم در ورودی‌های استان گفت و خاطرنشان کرد: با استقرار نیروهای بهداشتی در فرودگاه‌ها، پایانه‌های مسافربری و ایستگاه راه آهن استان، دمای بدن و میزان اکسیژن خون مسافران به طور کامل پایش می‌شود.

خوش خبر افزود: در این کنترل‌های اولیه، به محض مشاهده مورد خاص، نسبت به بستری کردن فرد مشکوک اقدام می‌شود.

وی به اقدام بسیج و ضد عفونی کردن مساجد نیز اشاره و تصریح کرد: تمامی این اقدامات به منظور مهار و کنترل کرونا ویروس در برنامه‌های دستگاه‌ها گنجانده شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی یادآور شد: بر اساس مصوبه شورای اطلاع‌رسانی استان، دانشگاه علوم پزشکی به عنوان سخنگوی اخبار مرتبط با کرونا ویروس برای همکاری بیش از پیش رسانه‌ها در برای انعکاس اخبار امیدبخش به جامعه تعیین شده است.
خوش خبر، توزیع روزانه محلول‌های ضدعفونی وممنوعیت ملاقات بیماران بستری در بیمارستان‌ها را از دیگر اقدامات در این زمینه برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: طبق درخواست استاندار و بنا به ضرورت، جلسات شورای اطلاع‌رسانی استان با محوریت پیشگیری از شیوع کرونا ویروس جدید هر دو روز یک بار برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام
captcha