کد خبر: 3882971
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶

خواب 6 ماهه سامانه شفافیت مالی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور

سامانه شفافیت مالی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور که مقرر بود گزارش اعتبارات دریافتی و نحوه تخصیص آنها را در این سامانه قرار دهد، 6 ماه است که فعالیتی ندارد.

به گزارش ایکنا، «سامانه شفافیت مالی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور» اواخر تیرماه 98 همزمان با نشست خبری در محل این اتحادیه رونمایی شد، سامانه‌ای که به اذعان مدیرعامل این اتحادیه قرار است «در راستای افزایش اعتماد عمومی مردم، شفافیت عملکرد اتحادیه در حوزه مالی و عدم مخفی‌کاری و پنهان‌کاری به صورت آنلاین میزان اعتبارات دریافتی و هزینه‌کرد اتحادیه را به رؤیت عموم مردم برساند».


بیشتر بخوانید:


بگذریم از اینکه راه‌اندازی سامانه به صورت آنلاین به اذعان کارشناسان این عرصه شرایط خاصی دارد و شباهتی به سامانه‌های تحت‌وب و برخط آنلاین ندارد و با پاسخی که حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی، درباره این ابهامات داد «منظورمان از آنلاین این است که حداکثر طی فاصله کمتر از ۲۴ ساعت، فایل‌های مورد نظر به‌روزرسانی می‌شود. این با احتساب فرایند بارگذاری اسناد و اطلاعات است»، قانع شدن را برعهده مخاطبان می‌گذاریم.  

این سامانه در قالب فایل پی‌دی‌اف بارگذاری شده است. البته تا مردادماه 98 شامل سه بخش «فایل جدول گزارش اعتبارات دریافتی و نحوه تخصیص تا ۲۵ تیرماه ۹۸»، «سند واریزی» و «فایل تفاهم‌نامه» بود و اکنون تغییراتی کرده، اما اطلاعات آن تا ابتدای مهرماه 98 به‌روزرسانی شده است.

«در ابتدای بارگذاری تیر 98»

سامانه شفافیت مالی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور

«تغییر در فرم بارگذاری تا مهر 98»

سامانه شفافیت مالی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور

حال این سامانه با گذشت شش ماه در خواب فرورفته است که حکایت از این دارد که اعتباری را از دستگاه‌های متولی امور قرآنی دریافت نکرده یا هزینه‌کردی را به مؤسسات و اتحادیه‌ها و برنامه‌های شش ماهه دوم سال اختصاص نداده است و یا حتی قراردادی را با دستگاه‌ها و نهادها و مؤسسات نداشته است تا قابل رؤیت باشد، چیزی که حسن محمدی بر آن تأکید کرد: «این سامانه از یک طرف میزان اعتبار دریافتی و واریزی به اتحادیه را مشخص می‌کند و از طرف دیگر نیز میزان هزینه‌کرد این اعتبار هر روز در آن درج می‌شود که در تمام این مراحل نیز اسناد مختلفی که این فرایند را شکل می‌دهند قابل رؤیت و آپلود خواهند بود. همچنین تمامی قراردادها با دستگاهی که اعتبار را برای اتحادیه واریز کرده‌اند و نیز قراردادهایی که با نهادها و مؤسسات مختلف و اتحادیه‌های استانی خود داریم قابل رؤیت است و حتی سند واریزی بانکی اتحادیه نیز از طریق این سامانه قابل مشاهده است.»

یادآوری می‌شود، راه‌اندازی سامانه شفاف‌سازی مالی مقطعی نیست، بلکه نیازمند حرکتی مستمر و مداوم است که امیدواریم مسئولان به آن توجه کنند.

ایکنا آماده دریافت نظرات و پاسخ در این باره است.

انتهای پیام
captcha