وی با بیان اینکه ماه رجب، ماه خدا است؛ گفت: بخش بزرگی از آیات قرآن این است که میگوید خدایی وجود دارد و این خدا صاحب همه چیز است. در قرآن میفرماید «صبر پیشه کنید»، این بیماری میگذرد. مگر دوران موشکباران شهرها نگذشت؟ بسیاری از بلاها به پاس همین دعاها از بین میرود.
میلانینژاد گفت: قرآن میفرماید خدا با صابرین است، اگر صبر پیشه کنیم، مطمئنیم که آفریدگار با ما بوده و این موجب میشود که دل ما قرص شود؛ چیزی که این روزها وجود دارد، ترس است. خداوند میفرماید که بندگان را با خوف آزمایش میکند. ما در آموزههای قرآنی داریم که بدترین گناهی که بخشش ندارد، یأس و ناامیدی از رحمت خداوند است.
وی بیان کرد: اگر کسی قرار بود ناامید شود، میبایست حضرت زینب(س) بود که در عرض سه روز هر چه بلا بود، بر سر این بانو آمد، اما در آخر ماجرا گفت خداوندا این غریبها را از من قبول کن. اگر به یاد حضرت زینب بیفتیم و خدا را یاد کنیم، این آرامش به سراغ ما میآید. ما خدا را داریم، چرا باید بترسیم؟ این همه بحران داشتیم، با این همه، خدا ما را کمک کرد و از آنها گذشتیم.
میلانی نژاد یادآور شد: خداوند با جوع(گرسنگی) و نقص اموال، نفس و ثمرات(فرزندان) نیز انسانها را امتحان میکند. اما خداوند در پایان میفرماید «و بشّر الصابرین»؛ صبرکنندگان افرادی هستند که دارای مقامات هستند.
وی در ادامه به بررسی مقامات قرآنی پرداخت و گفت: نخست مخبتین است؛ یعنی کسانی که بسیار خدا را ذکر میکنند، صابرین و مؤمنین نیز دیگر مقامات قرآنی هستند.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: رحمت خداوند دائم میبارد، مهم این است که ما این موانع را برطرف کنیم و بزرگترین عامل رفع این موانع هم امید به رحمت خداوند است. در ماه رجب هر روز بخش اول دعای ماه رجب را تکرار کنیم و بگوییم که امید داریم خداوند این رحمتش را بر ما ارزانی کند.