سیداحمد هاشمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، در گفتوگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه هماکنون 115 بیمار مشکوک به کووید 19 در بیمارستانهای استان بستری هستند، اضافه کرد: تاکنون 358 بیمار مشکوک به کووید 19 در مراکز درمانی استان بستری شدهاند که آزمایش 162 نفر از آنان منفی اعلام شده است.
وی یادآور شد: هم اکنون 45 بیمار اثبات شده مبتلا به کووید 19 در استان در حال درمان هستند که از این تعداد در شهرستانهای بجنورد 22 نفر، شیروان پنج نفر، مانه و سملقان چهار نفر، جاجرم یک نفر، گرمه دو نفر و اسفراین 11 نفر بطور قطعی مبتلا به بیماری کووید 19 بوده و در بیمارستانها بستری هستند.
هاشمی با اشاره به ترخیص 217 بیمار مشکوک به کووید 19 گفت: با تلاشهای مستمر کادر درمانی در بیمارستانهای استان، تاکنون 13 نفر از مبتلایان به این بیماری بهبود و از بیمارستانهای سطح استان مرخص شدهاند.
این مقام مسئول تصریح کرد: اگر جان خود و اطرافیانتان را دوست دارید در منزل بمانید و خریدهای نوروز را به تعویق بیاندازید.
هاشمی ضمن هشدار جدی نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی و شستن مکرر دستها، بر پرهیز از تجمعات و مسافرتهای غیر ضروری تاکید کرد.
انتهای پیام