کد خبر: 3891251
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷

تشکیل قرارگاه «همدلی و مواسات» در هرمزگان

تشکیل قرارگاه «همدلی و مواسات» در هرمزگان نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: قرارگاه مرکزی رزمایش همدلی و مواسات با حضور دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های حمایتی در استان با شعار «فَاستَبِقوا الخَیرات» آغاز به‌کار کرد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان، عصر روز گذشته، 24 فروردین‌ماه در اولین نشست هم‌اندیشی تشکیل قرارگاه مردمی مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه در این استان اظهار کرد: در راستای تحقق فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر برگزاری رزمایش همدلی و مواسات، قرارگاه مرکزی این رزمایش با حضور دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های حمایتی در هرمزگان و با شعار «فَاستَبِقوا الخَیرات؛ هرکس باید از دیگری در کار خیر سبقت بگیرد» آغاز به‌کار کرد.

وی هدف از تشکیل این قرارگاه را جمع‌آوری و هدایت کمک‌های مردمی به نیازمندان در ماه‌های مبارک شعبان و رمضان اعلام کرد و افزود: آنچه مقام معظم رهبری با رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه می‌خواهد، حرکت بزرگی برای رفع مشکلات نیازمندان است که باعث آرامش نسبی آن‌ها شود.

رئیس قرارگاه مرکزی همدلی و مواسات هرمزگان ادامه داد: بسیاری از افراد و گروه‌ها در فضای مجازی با اعلام شماره‌حساب‌هایی اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی می‌کنند که این کار باید بدون موازی‌کاری، منسجم و توسط ستاد مرکزی قرارگاه مواسات استان انجام شود.

عبادی گفت: ائمه جمعه در سرتاسر استان در پیشانی این طرح هستند و در شهرستان‌ها مسئولیت شناسایی نیازمندان، هدایت کمک‌ها و نذورات مردمی در آن شهرستان را بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه این رزمایش یک حرکت مردمی و سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است و مردم مخاطب اصلی آن هستند، گفت: بعضی از کسب‌وکارها به دلیل شیوع بیماری کرونا دچار آسیب شدند و به همین دلیل کسانی که توانایی کمک به نیازمندان را دارند وارد میدان شوند و از طریق این ستاد به نیازمندان کمک کنند.

عبادی تصریح کرد: به‌زودی یک شماره‌حساب واحد برای دریافت کمک‌های نقدی و تعیین محل‌های مشخص برای دریافت کمک‌های غیر نقدی از سوی این ستاد اطلاع‌رسانی می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان اظهار کرد: در شرایطی که شاهد حرکت‌های زشتی در چهره بزک‌کرده دنیای غرب هستیم، مردم ایران اسلامی نمایش زیبای همدلی و نوع‌دوستی را به جهان نشان می‌دهند.

عبادی با بیان اینکه مرحله‌ اول این طرح از روز نیمه شعبان آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، گفت: دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد مرکزی مواسات هرمزگان تمام ظرفیت‌های مادی و معنوی مجموعه خود را برای کمک به نیازمندان به‌کار گیرند.

انتهای پیام
captcha