کد خبر: 3891683
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱

کشور در روزهای کرونایی تحت تاثیر آزمون الهی قرار دارد

کشور در روزهای کرونایی تحت تاثیر آزمون الهی قرار دارد امام جمعه آستارا با تاکید بر اینکه کشور ما تحت تاثیر آزمون الهی قرار دارد، خاطرنشان کرد: چند روزی است که در کشور تولیدات و کسب و کار به شکل کامل تعطیل شده و عده‌ای از مردم که نیازمند بودند، نیازمندتر شده اند و این اتفاقات به قشری از مردم آسیب جدی وارد کرده است.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم حافظ‌نیا، امام جمعه آستارا امروز، 26 فروردین ماه در دومین جلسه قرارگاه مواسات و کمک مومنانه که با حضور خیرین شهرستان مرزی بندر آستارا برگزار شد، اظهار کرد: ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم که در راس آن ولی فقیه قرار دارد.

وی اجرای احکام شرعی با صدور حکم ولی فقیه را برای همگان و حتی سایر مراجع ضروری دانست و افزود: مقام معظم رهبری، چندین بار فرمایشات گهرباری را در سال جدید داشته‌اند که آخرین سخنان ایشان در روز عید سعید نیمه شعبان بود.

امام جمعه آستارا تصریح کرد: رهبر انقلاب درباره مسائل مختلف کشور و جهان از جمله ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و گرفتار شدن همه بشریت به ویروس کرونا صحبت نمودند و سفارشاتی را داشتند.

حافظ نیا با تاکید بر اینکه کشور ما تحت تاثیر آزمون الهی قرار دارد، خاطرنشان کرد: چند روزی است که در کشور تولیدات و کسب و کار به شکل کامل تعطیل شده است. عده‌ای از مردم که نیازمند بودند، نیازمندتر شده اند و این اتفاقات به قشری از مردم آسیب جدی وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه دولت در زمان های مختلف وظایفی دارد و باید آن را انجام دهد، گفت: مردم و خیرین هم همیشه در این روزها توانسته‌اند با دستگیری از محرومین جامعه، نقش بسزایی را در زندگی اجتماعی مردم ایفا کنند.

امام جمعه آستارا از تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص برگزاری رزمایش مواسات و کمک مومنانه سخن گفت و اضافه کرد: سفارش ایشان، تعبیر کسانی است که با اخلاص و در حد توان، بی منت و بدون چشمداشت کارهای خداپسندانه انجام می دهند.

وی با بیان اینکه از نیمه شعبان تا عید سعید فطر قرارگاه مذکور در سطح کشور و همچنین شهرستان آستارا دایر شده است، خاطرنشان کرد: از خیرین شهرستان تقاضامندیم تا همچون گذشته برای دستگیری از نیازمندان اقدام کنند.

حافظ نیا اضافه کرد: برای هر خانوار نیازمند در شهرستان بسته های حمایتی در قالب کمک های غذایی و نقدی به ارزش دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است که امیدواریم همچون گذشته شاهد حضور چشمگیر نوع دوستان باشیم.

وی با بیان اینکه خیران می توانند کمک های نقدی خود را به حساب مشترک تعیین شده واریز کنند، یادآور شد: تاکنون مبلغی برای تهیه ۲۳۰ بسته غذایی جمع آوری شده که به دست خانوارهای مدنظر این قرارگاه خواهد رسید.

انتهای پیام
captcha