کد خبر: 3892056
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱

اهدای ۴ دستگاه تنفسی وقفی به بیمارستان‌های بابل

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل از خرید چهار دستگاه تنفس مصنوعی برای بیمارستان‌های بابل از محل عواید موقوفات خبر داد و گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط اداره اوقاف بابل برای مقابله با کرونا هزینه کرده است.

اهدای ۴ دستگاه تنفسی وقفی به بیمارستان‌های بابلبه گزارش ایکنا از مازندران، حسن برزگر رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل امروز 28 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل در مقابله با ویروس کرونا، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان بابل خادمین بقاع متبرکه استان اقدام به تهیه و تولید ماسک برای شهروندان کردند.

وی با بیان اینکه ضدعفونی بقاع متبرکه شهرستان بابل همه روزه در نوبت‌های مختلف صورت گرفت، افزود: پس از بسته شدن درب امامزادگان شهرستان بابل خادمین بقاع متبرکه خیابان‌های اطراف اماکن مذهبی و محل تردد شهروندان را ضدعفونی کردند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل از خرید چهار دستگاه تنفس مصنوعی برای بیمارستان‌های میزبان بیماران کرونایی از محل عواید موقوفات خبر داد و گفت: دستگاه‌های تنفس مصنوعی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل خریداری و در اختیار بیمارستان‌های این شهرستان قرار داده شده است.
برزگر از کمک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی اوقاف بابل برای مقابله با کرونا خبر داد و گفت: این مبلغ از محل موقوفات شهرستان بابل جهت مقابله با ویروس کرونا و خرید تجهیزات درمانی در اختیار ستاد مبارزه با کرونای شهرستان قرار داده شده است.

انتهای پیام
captcha