کد خبر: 3892306
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱

اماکن گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد همچنان تعطیل است

معاون گردشگری میراث فرهنگی کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: به‌ علت ادامه شیوع بیماری کرونا، مکان‌های گردشگری این استان همچنان تعطیل است.

اماکن گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد همچنان تعطیل است

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان، محمد حسین‌زاده، معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، امروز، 30 فروردین‌ماه با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا اماکن گردشگری استان پذیرای هیچ مسافری نبوده است، اظهار کرد: به‌ علت ادامه شیوع بیماری کرونا، مکان‌های گردشگری این استان همچنان تعطیل است.

وی افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان بازدیدهای نظارتی از مکان‌های گردشگری استان به‌صورت ویژه در دستور کار اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قرار گرفت و تاکنون بیش از هزار و 400 بازدید از مکان‌های گردشگری در سطح استان صورت گرفته است.

معاون میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هیچ مکان گردشگری تاکنون نسبت به پذیرش مسافر اقدام نکرده است، اضافه کرد: با هرگونه اسکان مسافر در مکان‌های گردشگری مطابق قانون برخورد می‌شود.

حسین‌زاده تأکید کرد: اکیپ‌های بازرسی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به‌صورت شبانه‌روزی در حال گشت‌زنی بوده و از مکان‌های گردشگری و خدمات رفاهی و تفریحی استان بازدید می‌کنند.

وی با گلایه از حضور مردم در طبیعت، بیان کرد: مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده‌هایشان باید همچنان در خانه بمانند و ان‌شاءالله بعد از شکست و مهار کامل بیماری کرونا، برنامه‌ها و جشنواره‌های بسیار خوبی در استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام
captcha