به گزارش ایکنا، سیدیاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، یکشنبه 31 فروردینماه، در نشستی خبری که به صورت زنده از شبکه خبر و بخش دیگری از آن از لایو اینستاگرام این مقام دولتی پخش شد، اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان در خصوص تأمین اقلام ضروری مردم در ترهبارها، فروشگاههای زنجیرهای و فروشگاههای خُرد وفور نعمت وجود دارد و از جهت تأمین اقلام ضروری هیچ مشکلی در کشور نیست.
وی افزود: طرح ویژه ماه مبارک در سازمان تعزیرات حکومتی آغاز شده است که طبق آن، ظرفیت مطلق گشت مشترک، برای نظارت بر قیمت توزیع اقلام که ستاد تنظیم بازار تعیین میکند، افزایش مییابد. همچنین اگر هموطنان مواردی از گرانفروشی و احتکار مشاهده کنند، میتوانند به سامانه سازمان تعزیرات اطلاع دهند؛ برای مثال افزایش قیمت در حوزه نان یا فروش اجباری آن که در برخی نانواییها مشاهده شده است، نباید وجود داشته باشد.
رایگانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این روزها بخشی از خریدها به سمت خرید اینترنتی سوق پیدا کرده است که موجب خوشحالی است و میتواند کسب و کار اینترنتی را رونق دهد اما به شرط اینکه حقوق مصرفکننده رعایت شود. متأسفانه مواردی داریم که شرکتی به خریدار اعلام میکند که کالای مورد نظر را در انبار خود دارد، بر مبنای این ادعا فروش را انجام میدهد و پول را میگیرد، آنگاه بعد از 14 روز که پول خریدار در حساب ماند، اعلام میکند که کالا موجود نیست و پول را برمیگرداند!
وی افزود: هموطنان توجه داشته باشند که شرکتهای توزیعکننده موظف به مرجوعکردن کالاهایی هستند که فرستادهاند، مثلاً اگر کالایی که فرستادهاند به هر دلیلی توسط خریدار با ویژگیهای مورد نظر تطابق نداشته باشد، آن شرکت موظف است کالا را با هزینه خود بازگرداند. به همه توصیه میکنم از جای معتبر خرید کنند و از شرکت فروشنده، شماره تلفن ثابت بگیرند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره عملکرد این سازمان در حوزه ارز، اظهار کرد: از سال 96 درگیر پروندههای ارزی شدیم. طی چهار پنج روز گذشته اظهار نظرهایی درباره ارزهای دولتی شد که ناشی از بیاطلاعی بود، ماده 10 و 11 قانون تعزیرات حکومتی نحوه رسیدگی را مشخص کرده است و مدتهاست که کمیتهای در سازمان، بهصورت هفتگی پروندههای ارزی را رصد میکند.
وی ادامه داد: فقط در سال گذشته، 134 میلیارد و 886 میلیون تومان از شرکتهای متخلف به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی، اخذ و به خزانه واریز شد. همچنین هزار و 310 تاجر، که ارز دولتی دریافت کردند و تعهدات خود را انجام ندادند، ممنوعالمعامله و مسدودالحساب شدند، اموال 809 تاجر به طور کامل توقیف شد، هزار و 385 شرکت به ابطال کارت بازرگانی محکوم شدند و 14 نفر از مدیران عامل و مسئولان که نتوانستند تعهدات ارزی خود را انجام دهند، به زندان افتادند.
رایگانی اظهار کرد: در بخش پروندههای مربوط به حوزه بهداشتی از سوم اسفند 98 ورود کردیم، چهار هزار و 871 تیم گشت مشترک در این مدت حدود 29 هزار بازرسی انجام دادند که طی آن، بیش از شش هزار واحد، متخلف شناخته شدند. هفت هزار و 955 واحد نیز برای جلوگیری از انجام تخلف، تذکر دریافت کردند. حدود هفت میلیون ماسک و اقلام احتکاری کشفشده نیز تحویل وزارت بهداشت شد که از جمله میتوان به 75 میلیون و 844 هزار دستکش و 68 هزار و 500 روپوش بیمارستانی اشاره کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پایان گفت: هفته گذشته در استان فارس، با همکاری نهادهای امنیتی، هزار و 200 تن لیموترش احتکاری را کشف کردیم که از امروز روند توزیع آن در بازارهای کشور آغاز میشود.
انتهای پیام