کد خبر: 3893934
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴

وضعیت بازگشایی مساجد خوزستان در ماه رمضان/ پویش‌های ماه رمضانی استان

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان از اجرای پویش‌هایی به مناسبت ماه رمضان در استان خبر داد و درباره وضعیت بازگشایی مساجد در این ماه اظهار کرد: در این زمینه گفت‌وگوهایی در سطح کشور در حال انجام است، تا این گفت‌وگوها به یک نتیجه برسد، مساجد طبق هماهنگی با مسئولان استان در سه وقت صبح، ظهر و مغرب و عشا به روی مردم باز هستند؛ اما اقامه نماز جماعت متوقف بر تصمیم دولت است.

جمع‌آوری 25 هزار بسته غذایی توسط هیئات مذهبی

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام محمدمهدی نبی‌زاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌های این اداره‌کل در ماه مبارک رمضان، ضمن تبریک حلول ماه ضیافت الهی، گفت: برنامه‌های اداره‌کل در این ماه شامل دو بخش است؛ یک بخش برنامه‌های معمول سازمان که متناسب با ماه رمضان 99 ان‌شاءالله اجرا خواهد شد. این برنامه‌ها شامل استفاده از ظرفیت امام روستا و امام محله و مساجد محوری جهت حضور فعال و مؤثر در پویش رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه و سوق دادن ارزاق و نذورات مؤمنین به سمت مناطق محروم استان است.

وی همچنین به استفاده از ظرفیت هئیات مذهبی در این پویش اشاره کرد و گفت: در همین راستا به دنبال این هستیم که ان‌شاءالله با استفاده از ظرفیت 500 هیئت مذهبی استان، 25 هزار بسته غذایی آماده کنیم و هر هئیت بتواند 50 بسته غذایی جمع‌آوری و آماده کند. بخش زیادی از این بسته‌های غذایی آماده و به خانواده‌های نیازمند تقدیم شده، یا در حال جمع آوری و یا توزیع است.

نبی‌زاده همچنین از حمایت از تولیدات رسانه‌ای مذهبی در استان خبر داد و گفت: حمایت از این تولیدات مثل سخنرانی‌های مجازی مؤسسات و تشکل‌های دینی از جمله برنامه‌های ما است. برنامه‌ریزی جهت پخش آنلاین سخنرانی‌های کوتاه مبلغان در شب‌های ماه مبارک رمضان نیز انجام شده است. برخی از شهرستان‌ها مثل رامهرمز این کار را شروع کرده‌اند. برنامه‌ریزی جهت پخش آنلاین مداحی و شعرخوانی مداحان و شاعران آیینی در مناسبت‌های موجود در ماه رمضان نیز از این قبیل است. 

مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان ادامه داد: همچنین برنامه‌ریزی جهت همکاری نزدیک با ستاد مرکزی پویش همگانی رزمایش مواسات با حضور ائمه جمعه شهرستان‌ها انجام شده است. امروز این افتخار را داریم که رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های ما به عنوان یک عضو فعال در کنار امامان جمعه مشغول انجام فعالیت و انفاق مؤمنانه هستند.

وی افزود: بخش دوم برنامه‌های ما در ماه رمضان، برنامه‌هایی هستند که به صورت ویژه در این ماه دنبال می‌کنیم. یکی از این برنامه‌ها راه‌اندازی کانالی به نام «صندوق بازی» در پیام‌رسان ایتا است. این کانال با همکاری حوزه علمیه سفیران هدایت ولی عصر(عج) اهواز آماده شده و مدتی است فعال است. ان‌شاءالله بنا داریم در ماه مبارک رمضان با توجه به پویش در خانه ماندن، این امکان را برای طلاب سراسر استان ایجاد کنیم که فیلم‌هایی از بازی‌های خانگی که در منزل با فرزندان خود انجام می‌دهند برای مسئول کانال بفرستند. این فیلم‌ها به صورت کلیپ در می‌آید و مسابقه‌ای نیز برگزار می‌شود که تمام هزینه‌های این کار را اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان پشتیبانی می‌کند. نشانی این کانال Sa_bazi است که علاقه‌مندان می‌توانند در آن عضو شوند.

نبی‌زاده گفت: مطلب دوم راه‌اندازی پویش عبادت خانوادگی رمضان 99 در قالب یک کانال است. با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر عبادت در خانه و میان خانواده این کانال به زودی راه‌اندازی می‌شود و 8 هزار نفر ظرفیت مردمی مرتبط با سازمان در سرتاسر استان می‌توانند برنامه‌های خانوادگی خود برای این کانال بفرستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان افزود: همچنین با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم جهش تولید و حیاتی بودن این مسأله برای کشور، تصمیم گرفتیم در این ماه رمضان به صورت ویژه فعالیت‌های تولیدی و خصوصا فعالیت‌هایی که بر پایه دانش‌بنیان در استان خوزستان حرکت می‌کنند معرفی و رسانه‌ای کنیم.

وی گفت: همچنین یک پویش قرآنی توسط اداره امور قرآنی ما زیر نظر یک پویش کشوری راه اندازی شده که در ماه رمضان اجرا خواهد شد.

نبی‌زاده درباره بازگشایی مساجد نیز اظهار کرد: در این زمینه گفت‌وگوهایی در سطح کشور و در سطح مسئولان کشوری در حال انجام است، تا این گفت‌وگوها به یک نتیجه برسد، وضعیت مساجد طبق هماهنگی که با مسئولان استان صورت گرفته، به این صورت است که در سه وقت صبح، ظهر و مغرب و عشا به روی مردم باز هستند و مردم می‌توانند در این سه وقت مشغول عبادت باشند. اقامه نماز جماعت متوقف بر تصمیم دولت است. جلسات قرآن شبانه که در خوزستان معمول است با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین پخش دعا، مناجات و زیارات قبل و بعد از اذان مغرب شایسته است که در محلات طنین انداز شود. البته تمامی این مسائل درباره بازگشایی مساجد با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله بسته بودن سرویس‌های بهداشتی، ضدعفونی کردن دست‌ها، استفاده از مُهر و مصحف منزل و رعایت فاصله اجتماعی است تا ان شاءالله ماه رمضانی همراه با معنویت داشته باشیم و در پایان ریشه‌کنی این ماه، ریشه‌کن شدن این ویروس منحوس را جشن بگیریم.

انتهای پیام
captcha