کد خبر: 3899689
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹

ارسال ۱۰۰ اثر به جشنواره «بوی بهار می‌رسد»

از زمان انتشار فراخوان جشنواره ادبی «بوی بهار می‌رسد» تاکنون در مجموع ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

ارسال 100 اثر به جشنواره «بوی بهار می‌رسد»به گزارش ایکنا از لرستان، کیانوش کشوری، مسئول آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان در رابطه‌ با آثار ارسالی به جشنواره استانی «بوی بهار می‎رسد»، گفت: با انتشار فرخوان این جشنواره از 15 فروردین‌ماه 99 تاکنون در مجموع حدود 100 اثر در دو بخش شعر و داستان از 67 شاعر و نویسنده لرستانی در گروه‌های سنی مختلف به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را پاسداشت تلاش‌ها و زحمات مدافعان سلامت و تقویت روحیه در مبارزه و پیشگیری از بیماری کرونا بین اقشار مختلف با رویکرد فرهنگی ـ هنری ذکر کرد و افزود: این جشنواره دو بخش شعر و داستان شامل شعر فارسی، شعر بومی، شعر طنز فارسی و شعر طنز بومی و داستان کوتاه و داستانک برگزار شده است.

کشوری همچنین، امید، همراهی و همدلی مردمی تا شکست کامل بیماری کرونا، تقدیر از پاسداران تندرستی مردم به‌ویژه پرستاران و پزشکان، تقبیح سودجویان و سوداگران جان مردم از جمله محتکران و گران‌فروشان مایحتاج بهداشتی و تغذیه، تجلیل از جوانمردی، دست‌گیری و یاری‌گری‌های اقشار مختلف مردم نسبت به هم‌وطنان خود را از موضوعات و محورهای جشنواره ذکر کرد.

مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری لرستان، آخرین مهلت شرکت در جشنواره را 31 اردیبهشت‌‌ماه جاری اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره ادبی می‌توانند در فرصت باقی‌مانده مهلت ارسال اثر که پایان اردیبهشت‌ماه در نظر گرفته شده است بر اساس شرایط قید شده در فراخوان آثار شعر و داستان خود را به نشانی اینترنتی‌ Afarineshadabi@yahoo.com ایمیل کنند.

انتهای پیام
captcha