کد خبر: 3900971
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰

فعالیت‌های جهادگران قرآن و نهج‌البلاغه در جبهه مبارزه با کرونا

مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به منظور مقابله با ویروس کرونا، فعالیت‌های جهادگرانه‌ای را به همت حافظان قرآن و نهج‌البلاغه و طلاب جوان اجرا کرده است.

فعالیت‌های جهادگران قرآن و نهج‌البلاغه در جبهه مبارزه با کرونا

به گزارش ایکنا، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان، مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز و تاکنون بیش از 50 حافظ نهج‌البلاغه، بیش از 150 حافظ کل قرآن، 15 حافظ دعاهای صحیفه سجادیه و بیش از 1500 حافظ برخی از اجزاء قرآن و بخش‌های نهج‌البلاغه را تربیت کرده است.

این مؤسسه موفق به دریافت بیش از ۴۰ مقام بر‌تر کشوری در مسابقات سراسری نهج‌البلاغه شده است و شعار «کاشان شهر نهج‌البلاغه» و انتخاب این مرکز به‌ عنوان مؤسسه برگزیده و بر‌تر کشور در حوزه آموزش نهج‌البلاغه در دومین آیین تکریم از خادمان نهج‌البلاغه گواه این عملکرد است.

مؤسسه در راستای بهره‌مندی همه علاقه‌مندان از دوره‌های حفظ قرآن کریم، اقدام به راه‌اندازی مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن و نهج‌البلاغه در کشور کرد. این مرکز قرآنی در حوزه‌های آموزش عمومی، آموزش تخصصی، حوزه پژوهش، دستاورد و تبلیغ و ترویج فعالیت دارد.

مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به ‌عنوان مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه محسوب می‌شود و نخستین زن حافظ نهج‌البلاغه کشور نیز در این مؤسسه تربیت شده است.

این مؤسسه به مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی حسن‌زاده از ابتدای شیوع کرونا، آموزش‌های خود را به سمت فضای مجازی سوق داد و ادامه دوره‌های حفظ، مرور و تثبیت به صورت تلفنی و در فضای مجازی از سوی اساتید مجرب انجام می‌شود.

همچنین، 500 قرآن‌آموز در مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) حضور دارند و مؤسسه در هفت شعبه مشغول تدریس معارف قرآنی و دروس روز در فضای مجازی است و برنامه‌های جزء‌خوانی قرآن کریم، ادعیه ماه مبارک و تواشیح نیز در ماه مبارک از این طریق اجرا شد.

مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) همواره برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح شهر اقدامات جهادی نیز داشته است که از سوی اعضای این مرکز به صورت شبانه‌روزی انجام شد. پس از تعطیلی کامل مؤسسه، همه پرسنل، قرآن‌آموزان در فراخوانی برای عرصه مبارزه با کرونا وارد عمل شدند.

مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) در این باره گفت: دارالمؤمنین کاشان از ابتدای شیوع کرونا وظیفه خود دانست که برای خدمت به خلق، وارد عرصه شود و پس از هشدار ستاد مقابله با کرونا در کشور، فعالیتش را در این باره آغاز کرد.

حافظان قرآن و نهج‌البلاغه، طلبه‌های جهادی و مردم قریب بر 150 نفر وارد جبهه سلامت شدند و با دسته‌بندی به سه گروه، فعالیت‌های جهادی را انجام دادند.

بخشی از این افراد ضد عفونی کردن معابر و مغازه دارالمؤمنین کاشان و عده‌ای دیگر مسئولیت ضد عفونی کردن بیمارستان‌های شهر را، که محل بستری بیماران مبتلا به کرونا بود، عهده‌دار شدند.

همچنین مراکزی مانند آسایشگاه سالمندان نیز از سوی گروه جهادگران سلامت گندزدایی شد. در ادامه فعالیت‌های جهادی، روزانه 30 نفر از جهادگران سلامت در دو شیفت کاری مشغول به تولید ماسک  95 N (سه‌لایه) با مجوز معاونت غذا و دارو هستند و روزانه 1500 عدد ماسک تولید به صورت کار دستی از سوی آقایان و بانوان در مکان مؤسسه تولید می‌شود.

با توجه به اینکه این ماسک‌ها برای مصارف ویژه و تخصصی باید تولید می‌شد، در میان داروخانه، غسالخانه، نیروهای انتظامی، پرستاران و کادر درمانی به صورت رایگان توزیع شد. توزیع بسته‌های مواد ضد عفونی به تعداد یک هزار بسته در میان اقشار آسیب‌پذیر و کسبه نیز از دیگر موادی است که انجام شد.

نیرو‌های جهادی عرصه سلامت در برابر مشکلات مردم همیشه در عرصه میدان بوده و از ابتدا تا شکست کامل ویروس کرونا در جبهه سلامت برای دفاع از جان و سلامتی هموطنان خود مبارزه می‌کنند.

همچنین مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) پس از تولید ماسک و فعالیت‌های پیشگیرانه، شاهد تعداد مرگ و میر بیماران کرونایی بود که تغسیل جان‌باختگان مغفول مانده بود. بنابراین جهادگران سلامت وارد عرصه شدند و در غسال‌خانه با شرایط و تدابیر بهداشتی اقدام به تغسیل اموات کردند و روزانه 25 میت را غسل می‌دادند و کار بسیار طاقت فرسایی بود که از صبح تا 16 بعدازظهر بدون هیچ گونه وقفه‌ای انجام می‌شد.

از دیگر فعالیت‌های جهادی‌ که مؤسسه در این ایام به شکل ویژه‌ای به آن توجه کرد، خانواده‌های متضرر از کرونا بود که بدین منظور 400 بسته غذایی و هر بسته به ارزش 300 هزار تومان در میان آنان توزیع شد. برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری، اجرای طرح «رزمایش همدلی» را به منظور توزیع بسته‌های غذایی به اقشار آسیب‌پذیر انجام دادیم و این اقدام همچنان ادامه دارد.

هزینه‌های جاری برای طرح‌های جهادی از سوی خیرین دارالمؤمنین به صورت آتش به اختیار و لبیک‌گویان به فرمایش مقام معظم رهبری دریافت می‌شود.

مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) همانند مؤسسات دیگر نیز در ایام کرونا دچار آسیب شد و هیچ درآمدی نداشت و با مشکلات پرداخت حقوق مربیان و بیمه آن‌ها روبه‌رو شد.

انتهای پیام
captcha