کد خبر: 3903466
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹

فتوای رهبری در غسل اموات کرونایی آلام جامعه را کاهش داد

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: فتوای به موقع مقام معظم رهبری درباره غسل و تدفین اموات ناشی از این بیماری کرونا و توصیه به کمک مؤمنانه، کاهش آلام جامعه را در پی داشت و توانست نمونه‌ای از یک مدیریت صحیح اسلامی را در عصر حاضر به نمایش بگذارد.

فتوای رهبری در غسل اموات کرونایی آلام جامعه را کاهش دادبه گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام ناصرشکریان امیری ظهر امروز 18 خردادماه در گردهمایی کارشناسان فرهنگی ادارات و نمایندگی‌های تبلیغات اسلامی مازندران، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات صورت گرفته در سال گذشته به ویژه در ایام شیوع این ویروس منحوس در ابتدای سال کشور، اظهار کرد: دین با برنامه‌ریزی جامع و بر اساس مبانی ارزش‌های اسلامی و انسانی و در جهت رشد و تعالی انسان ترسیم شده است و امروز جوامع اسلامی با همین ساختار در مقابل بحران‌های اجتماعی و دیگر تهدیدات ایستادگی می‌کند.
وی با اشاره به مجاهدت‌های کادر درمانی و پزشکی در پی شیوع این ویروس منحوس و ضمن تقدیر از این ایثار و خدمات ارزنده پرستاران، افزود: این مجاهدت‌ها برگرفته از دستورات دین و ارزش‌های اسلامی و انسانی است و هیچگاه از ذهن ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی پاک نخواهد شد و ملت بزرگ ایران قدردان مجاهدت‌های بی وقفه و شبانه روزی کادر پزشکی و درمانی هستند.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به تدبیر هوشمندانه رهبر عظیم الشان انقلاب در این ایام اشاره و تصریح کرد: فتوای به موقع مقام معظم رهبری درباره غسل و تدفین اموات ناشی از این بیماری و ویروس و حضور گروه‌های جهادی و تبلیغی و کمک‌های مردمی در این ایام توانست در بسیاری از این روز‌ها موجب آلام جامعه شود و این نمونه بارز یک مدیریت صحیح اسلامی در عصر حاضر بود.
شکریان امیری با اشاره به سیاست جنگ افروزانه ایالات متحده و جنایت‌های هولناک این رژیم تروریست پرور و آدم کش، اظهار کرد: افول آمریکا و اضمحلال آن یک وعده الهی است همانطور که رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی رو به نابودی است و شیوع این ویروس در جهان غرب و ایالات متحده، چهره واقعی مدیریت به سبک غرب را برای همگان آشکار کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به مسئله تبلیغ و ترویج مفاهیم دینی و اسلامی در فضای مجازی و وجود ظرفیت بی‌نظیر آن در حوزه نشر مفاهیم اسلامی، بیان کرد: شرایط امروز کشور و حتی جهان در پی شیوع این ویروس شرایط کاملا خاصی است و باید از ظرفیت فضای مجازی در این شرایط بهره گرفت و تمامی برنامه‌ریزی‌ها و ساختار سازی‌ها برای یک دوره طولانی در این شرایط صورت گیرد.

مدرس حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مازندران با اشاره به اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی حوزه دین و کارکرد‌های بسیار مطلوب آن در حوزه اجتماعی و فرهنگی، اظهار کرد: مساجد و اماکن مذهبی، هیئت‌ها و کانون‌های قرآنی و فرهنگی و تبلیغی در این رزمایش مواسات و همدلی بسیار خوش درخشیدند و مقام معظم رهبری بسیاری از این موارد را مطرح و تحسین کردند و امیدواریم این گونه برنامه‌ها باید برای تمامی طول سال و با توجه به زمان‌های خاص مورد توجه و اهمیت قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha