محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، با اشاره به آخرین آمار بستریشدگان بیمارستانی در استان، گفت: طبق آخرین آمار ۵۶۷ نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند و از سوی دیگر، تعداد مبتلایان در حال افزایش است که آذربایجانشرقی را وارد مرحله جدیدی از این بیماری خواهد کرد.
وی با تأکید بر بازدیدهای مکرر بازرسان بهداشت محیط از اماکن مختلف خدماتی، گفت: مستندات بازدیدها بهصورت مستند و کتبی باید به نهادهای ذیربط شهرستان اعلام شده و پیگیریها و هماهنگیهای لازم انجام شود.
صومی تأکید کرد: فاصلهگذاری هوشمند و پروتکلهای بهداشتی باید در تمامی فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی و حتی در صورت حضور کوتاهمدت در بیرون خانه و جاهایی مانند نانوایی و بازار رعایت شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: متأسفانه اگر شهروندی بر اثر رعایت نکردن بهداشت و فاصله به کسی اعتراض کند، طرف مقابل گلهمند میشود، در حالی که رعایت فاصله یک و نیم تا دو متری ضروری است.
وی تشکیل هرگونه اجتماع همچون مراسم عروسی و عزا را زمینهای برای شیوع بیشتر بیماری کرونا دانست و گفت: اگر مردم رعایت میکردند، شاید شرایط فصلی به کنترل بیماری کمک میکرد، اما عدم رعایت مردم باعث شد تا شرایط بیماری در استان تغییر پیدا کند.
انتهای پیام