کد خبر: 3906115
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶

قضات در برخورد با فساد واهمه‌ای نداشته باشند

قضات در برخورد با فساد واهمه‌ای نداشته باشند نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: دادگستری باید با هرگونه ناهنجاری‌ و مفاسد در جامعه برخورد کند و قضات مقابله با ظلم و فساد را بدون واهمه و ترس سرلوحه کار خود قرار دهند.

آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، شامگاه گذشته، اول تیرماه در دیدار با رئیس و کارکنان دادگستری کردستان و مدیران تابعه با تأکید بر اینکه قوه قضائیه باید عملکرد دستگاه‌های اداری استان را رصد کند، اظهار کرد: رصد کردن عملکرد مدیران و دستگاه‌های اجرایی موجب می‌شود تا جامعه از وجود هر گونه تخلف پاک شود.

وی افزود: دادگستری باید با هرگونه ناهنجاری‌ و مفاسد در جامعه برخورد کند و قضات مقابله با ظلم و فساد در جامعه را بدون واهمه و ترس سرلوحه کار خود قرار دهند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی اجرای عدالت دستگاه قضایی را زمینه‌ساز اعتماد مردم دانست، اعلام کرد: حاکمیت بر مبنای عدالت سبب می‌شودکه مردم ناامید نشوند و حکومت به خطر نیافتد.

وی با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی باید در اجرای عدالت بسیار جدی باشد، عنوان کرد: عنصر ظلم و بی‌عدالتی سبب جری شدن مفسدان و بی اعتمادی مردم می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان عدالت را از چهار شاخص شهید مطهری برای پایداری و رشد حکومت‌ها ذکر کرد و ادامه داد: محسوس بودن اجرای عدالت در جامعه برای مردم موجب اعتماد بیشتر به نظام و مسئولان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اجرای عدالت از دستورات مؤکد دین اسلام بوده و باید تمام تلاش خود را برای تثبیت عدالت در جامعه به کار گیریم، عنوان کرد: ترک امر به معروف و نهی از منکر عامل اصلی تباهی جامعه است و نیازمند کار و تبلیغ بیشتری است.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی بازگشت امید به جامعه را از وظایف صدا و سیما و رسانه‌ها عنوان کرد و افزود: وظیفه اصلی امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌ها بر عهده قوه قضاییه است.

وی با تأکید بر اینکه کار قوه قضاییه بسیار حساس و نیازمند توجه ویژه‌ای است، اعلام کرد: فرصت خوبی برای ذخیره اخروی کارکنان دستگاه قضایی ایجاد شده چراکه کار سخت اجرش در نزد خداوند بیشتر است.

برخورد جدی دستگاه قضا کردستان با مفاسد اداری

محمدرضا مترقب، رئیس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به برخورد جدی دستگاه قضایی استان کردستان در مقابله با مفاسد اداری در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: با اتفاقات نامیمون در دستگاه قضایی استان برخورد شد و در این زمینه آرای خوبی صادر شده و به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: تسریع در رسیدگی‌های قضایی و مختومه کردن پرونده‌ها در دستور کار دادگستری استان کردستان بوده و تعداد قابل توجهی از پرونده‌های قدیمی موجود در دادگستری نیز تاکنون مختومه شد و در این زمینه دادگستری کردستان در سطح کشور حائز رتبه ۱۲ کشوری شده است. ارائه خدمات قضایی در ماه‌های اخیر استمرار داشت و همچنان این خدمات برای مردم استان ادامه دارد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان یادآور شد: با توجه به حل مشکلات زندانیان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۳۰۰ نفر از مددجویان زندان‌های استان به مرخصی فرستاده شدند که در نتیجه تا کنون هیچ موردی از بیماری کرونا در زندان‌های استان مشاهده نشده است.

انتهای پیام
captcha