کد خبر: 3906163
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱

برگزاری بزرگداشت شهدای هفتم تیر در کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری برنامه‌های بزرگداشت شهدای هفتم تیر در همه مناطق استان خبر داد.

برگزاری بزرگداشت شهدای ۷ تیر در کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام سیدجواد خاضع، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، روز گذشته، یکم تیرماه در نشست ستاد برنامه‌ریزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، اظهار کرد: ۶ تا ۱۲ تیرماه هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی است.

وی افزود: فلسفه نام‌گذاری این هفته بنا به فرمایش رهبرمعظم انقلاب جنایت‌هایی بود که توسط آمریکا در این بازده زمانی و طی سال‌های مختلف رخ داده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اضافه کرد: به مناسبت این هفته میزگرد تحلیلی پیرامون جنایت‌های آمریکا در صدا و سیمای استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام خاضع بیان کرد: شعار این هفته «آمریکا مظهر کشتار، نژادپرستی و استثمار جهانی» منفورترین دولت ناقص حقوق بشر است.

وی به ویژه‌برنامه‌های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی در استان پرداخت و تصریح کرد: به همین جهت ویژه‌برنامه‌هایی از جمله برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در سراسر شهرهای استان طبق دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی، تبلیغات و فضاسازی شهری، فضاسازی تبلیغاتی و تولید محتوای متنی، ویدئویی، تصویری، صوتی و ... در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، هماهنگی با ائمه جمعه و جماعات جهت تبیین و افشای حقوق بشر آمریکایی، هماهنگی با صدا و سیما جهت تهیه و پخش برنامه‌های تحلیلی در زمینه بررسی و علل و ابعاد فاجعه هفتم تیر و تفاوت حقوق بشر اسلامی با حقوق بشر آمریکایی و برگزاری نمایشگاه با موضوع جنایت‌های تروریستی آمریکا در نقاط مختلف استان اجرا خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: بزرگداشت شهدای هفتم تیرماه، 6 تیرماه پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلای شهر یاسوج برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha