کد خبر: 3911801
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶

تولید فیلم مستند «عروسی خوبان» در مازندران

معاون هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران از تولید فیلم مستند «عروسی خوبان» در مازندران خبر داد.

تولید فیلم مستند «عروسی خوبان» در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، روح الله ایرانمهر معاون هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران امروز ۳۱ تیرماه از تولید فیلم مستند «عروسی خوبان» در مازندران خبر داد و اظهار کرد: این مستند با محوریت عکسی به همین نام و با موضوع شهید «ابن‌یامین رمضان‌نژاد» در شهر فریدونکنار تولید می‌شود.

ایرانمهر ادامه داد: مستند «عروسی خوبان» توسط اداره کل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس و با همکاری سپاه ناحیه فریدونکنار و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان تولید خواهد شد.

وی افزود: دانش‌آموز شهید «ابن‌یامین رمضان‌نژاد» در ۱۵ مرداد ۱۳۴۹ در فریدونکنار به دنیا آمد و در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۶۷ در سن ۱۸ سالگی در منطقه عملیاتی فاو به شهادت رسید.

معاون هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران بیان کرد: «زلیخا علی‌پور کاسگری» مادر این شهید از تصویری که به «عروسی خوبان» معروف شد چنین روایت کرد: «همیشه آرزویم این بود که پسرم را داماد ببینم. وقتی جنازه ابن‌یامین را آوردند، گفتم سفره عقد بچینند. آن روز احساس کردم که حوریان بهشتی در اتاق عقد حضور دارند و برای پسرم که با یکی از آن‌ها وصلت کرده از خوشحالی دف می‌زنند. زمانی که داشتم به دست و پای ابن‌یامین حنا می‌بستم انگار کسی به من گفت: حوریان، حنا را از دست و پای داماد می‌ربایند.»

وی ادامه داد: مادر بزرگوار این شهید در سال ۹۴ بر اثر عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

انتهای پیام
captcha