پیاده‌سازی نظام مدیریت محیط زیست در مناطق ۲۲ گانه پایتخت
کد خبر: 3916057
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران خبر داد؛

پیاده‌سازی نظام مدیریت محیط زیست در مناطق ۲۲ گانه پایتخت

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، از برنامه‌ریزی استقرار و پیاده‌سازی نظام مدیریت محیط زیست (استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱) در مناطق ۲۲ گانه تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، شینا انصاری، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار در مراسم اختتامیه ارزیابی استاندارد مدیریت محیط زیست در منطقه ۱۲ با اشاره به پیاده‌سازی و استقرار جدیدترین نسخه نظام مدیریت محیط زیست در شهرداری تهران، گفت: به روز‌ترین استاندارد مدیریت محیط زیست(ایزو ۱۴۰۰۱ ویرایش ۲۰۱۵) در این منطقه به عنوان ششمین منطقه در تهران پیاده‌سازی شده است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، تصریح کرد: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر، شهرداری تهران به عنوان یکی از مهمترین نهاد‌های درگیر با مسائل و مشکلات محیط زیستی، موظف به اجرای نظام مدیریت محیط زیست است که هدف آن حرکت در راستای الگوی توسعه پایدار شهری بوده است.

وی با بیان اینکه پیاده‌سازی استاندارد مدیریت محیط زیست در این منطقه با هدف آسیب‌شناسی مشکلات محیط زیستی، صرفه جویی در مصرف انرژی، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌کارگیری مواد و فرایند‌های کم‌آلاینده و افزایش بهره‌وری و بازدهی خدمات صورت گرفته است، گفت: در کل هدف اصلی استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱ ایجاد رویکردی نظام‌مند برای کاهش آسیب‌هایی است که یک سازمان می‌تواند به محیط زیست وارد کند.

به گفته انصاری با در نظر گرفتن شرایط کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نظام مدیریت محیط زیست در سایر مناطق تهران نیز پیاده‌سازی خواهد شد.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تأکید بر اینکه استقرار و پیاده‌سازی این نظام بیش از هر چیز نیازمند نگرش محیط زیستی شهرداران و مدیران مناطق بوده است، اظهار کرد: پس از استقرار این نظام در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، موضوع نگهداشت و ممیزی مراقبتی نیز بسیار حائز اهمیت است.

همچنین در پایان اعلام شد که اداره‌ کل محیط زیست و توسعه پایدار به دنبال پیاده‌سازی نظام یکپارچه و بهینه برای راهبری سیستم مدیریت محیط زیست در شهر تهران است. در نظام مذکور با آسیب‌شناسی استقرار و نگهداشت ایزو ۱۴۰۰۱ و مطالعات تطبیقی از دیگر شهر‌های دنیا و همچنین اقتباس از مدل مدیریت محیط زیست کمیسیون اروپا(EMAS) مدل بهینه‌ای برای شهرداری تهران تدوین خواهد شد.
انتهای پیام
captcha